|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Real guitar "Musiclab" za solo i ritmove.Prepoznaje sve sto joj naskrabas.Nisam imao priliku vise istovetnih da upoznam,za mene je perfektna.Od basova VirtualBassist " Steinberg".Malo je komplikovan,ima probleme sa oktavama.Sve u svemu zadovoljava.VirtualGuitarist ne bih preporucio,samo igracka koja ponavlja svoje ritmove.Evo za poslusati kratak isecak VirtualBasist i RelGuitar,solo i ritam http://www.box.net/shared/rtaxzqpkwg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]() ![]() Uz zelju da ne ispadnem maliciozan, ali ovaj primer zvuci kao los karaoke fajl... Da od njega zavisi, nikada ne bih upotrebio nista od pomenutih instrumenata (sto takodje u praksi i ne cinim... ![]() Nema adekvatne zamene za gitaru, a ako bas mora, VG za neke ritam gitare je jos uvek neuporedivo bolji od ovoga sto sam cuo iz tvog primera. Bez ljutnje ![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ko ume da " svira " real guitar , moze postici fascinantne rezultate ..... cak i da sve bolje zvuci neko da svira neki srednje los gitarista ( mislim na akustaru ) ..... naravno da postoje stilovi muzike gde se to oseti , ali postoje i momenti gde se ne moze provaliti da se ne radi o pravoj gitari ......
Po meni nije realno karakterisati instrument ( VST ) kao dobar ili los , dok se dobro ne pozabavi , i nauci kako se instrument koristi ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Ta id begaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Vst i (RG,VB) su dobri za neki demo,cisto da imas neku situaciju,medjutim vrlo tesko da su korisni na nekom pravom snimku.Uglavnom zvuce kao neki osrednji aranzer,npr Korg-pa80 i sve sto ih ljudi budu vise koristili,sve ce vise imati snimaka sa identicnim lupovima,Mislim da se prepoznaju u aranzmanu narocito VB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
misish na vg? virtual guitarist? on je bzvz.. nije chak ni za layer..
![]() a rg nisam probao, al cu gi probadem.. i recimo, ja sam jako lepe rezultate postizao za gitarskim semplom iz vst-a "collossus".. i elektrichna i akustara.. caka je u tome da ne bude tachno u ms..da se ne oseti da je kompjuterska plastika.. bar meni vrshi posao, poshto nemam kvalitetne gitare.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pogledaj njihov demo video , pa ces videti sta se sve moze ..... ( sve vreme pricam za Realguitar .... naravno ) Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Realguitar nisam probao, ali VG je realno bulja jer je sam njegov zvuk, svaki preset, vrlo prepoznatljiv. Mene licno odmah asocira na nesto jeftinjavo. Medjutim, par HEAVY preseta (distorzije) nas je nekoliko puta izvuklo iz govana kada smo ih (DZ DZ) layerovali sa snimljenim gitarama. U tom smislu, VG je upotrebljiv. Realguitar cu bas da probam, mada mi je mnogo manja zajebancija da sednem i snimim prave ljude, kao i uvek. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Pozdrav |
||
![]() |