![]() |
VSTi (gitara)
Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...
Ako neko zna neka mi kaze i VSTi nekih neobicnih instrumenata, kao i npr. violine, kontrabasa i sl. Aj uzdravlje. |
Re: VSTi (gitara)
Imas virtual guitarist elektric i akustic edition,a bass gitare imas trilogy,majestic bass hardcore bass.
|
Kakvi su ti bassevi u poredjenju sa vb-1?
Acoustic i electric imam, ako ima neko jos neki predlog nek izvoli :) |
Trilogy je najbolji ja mislim za akusični bass, a i električni je u redu.
Izašla je 35-gigabajtna električna distorzirana gitara nedavno, neznam kako se zove.... Imaš i Vienna Overdrive, dostorzianu električnu, imaš real guitar < akustična. Što se tiče orketraskih ovih instrumenata, imaš ako ti treba nešto jednostavno garritan personal orchestra. |
Meni je za akustare najbolji Real guitar, skoro da mi bolja gitara ne treba (osim zive:( ), a za bas Majestic, YT, puno upotrebljiviji, i zahtevniji od Trilogy. Za elektricne ne znam, od Virtual Guitarista mi se uglavnom prevrnu creva, posebno kad cujem wah-ove na domacoj 'pop' produkciji
|
Quote:
pratim :) |
[quote=SumAnuT;147674]Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...
quote] Mozda..Hardcore bass...a kao sto sam ranije pominjao "kontakt" i "giga studio" pa "guraj " u njih do mile volje.Nekako uvek vise volim neki sempler nego Vst...Virtual gitaristom i nisam nesto odusevljen. Sto se tice semplova bassa mozes da pogledas: -Zero G-funkbass -Akai masterbits-proffes. bass - Dan Dean gigs bass -...Keith Emerson -Larry Seyers Acoustic upright bass -Bass legends John Patitucci Marcus Miller..... -YT Pure E-bass ,Fender jazz bass -Akai -east collection bass - Akai-pro basses -Csarbee J bass -Bass guitar capsule -Sonic implants ..itd Sto se tice gitare ...mozda... -Akai-guitar expressions -Sonic implants -Acoustic guitar capsule -electric guit. capsule -Vienna-overdrive -Vienna -concert guitar -Pure guitars -Sonic capsule Zero-G funky guit. .....ne mogu trenutno da se setim vise.... ...e sad stvar ukusa i potreba...sta se kome svidja ...Ako te interesuju kolekcije semplova sa gudackim instrumentima kazi pa da pisemo... - |
Quote:
|
Koristim Real guitar i Hans Zimmera vol 1.(stratovi mi se tu svidjaju ali ga pucam u Kontakt i u EXS24 pa ne znam da li je to bas originalni mapping).
Trilogy definitivno! Mrzi me da se smaram sa drugim basonjama. |
"Podebljao" bih ono ?to je i player spomenuo:
Bass Legends (semplovi basa) |
All times are GMT +1. The time now is 05:13 AM. |