|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...
Ako neko zna neka mi kaze i VSTi nekih neobicnih instrumenata, kao i npr. violine, kontrabasa i sl. Aj uzdravlje.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Imas virtual guitarist elektric i akustic edition,a bass gitare imas trilogy,majestic bass hardcore bass.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kakvi su ti bassevi u poredjenju sa vb-1?
Acoustic i electric imam, ako ima neko jos neki predlog nek izvoli ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Trilogy je najbolji ja mislim za akusični bass, a i električni je u redu.
Izašla je 35-gigabajtna električna distorzirana gitara nedavno, neznam kako se zove.... Imaš i Vienna Overdrive, dostorzianu električnu, imaš real guitar < akustična. Što se tiče orketraskih ovih instrumenata, imaš ako ti treba nešto jednostavno garritan personal orchestra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni je za akustare najbolji Real guitar, skoro da mi bolja gitara ne treba (osim zive
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
[quote=SumAnuT;147674]Trebaju mi VSTi akusticne, elektricne (prvenstveno clean) i bass gitare. Koristim trenutno vb-1 za bass, ako ima nesto bolje ili drugacije recite ...
quote] Mozda..Hardcore bass...a kao sto sam ranije pominjao "kontakt" i "giga studio" pa "guraj " u njih do mile volje.Nekako uvek vise volim neki sempler nego Vst...Virtual gitaristom i nisam nesto odusevljen. Sto se tice semplova bassa mozes da pogledas: -Zero G-funkbass -Akai masterbits-proffes. bass - Dan Dean gigs bass -...Keith Emerson -Larry Seyers Acoustic upright bass -Bass legends John Patitucci Marcus Miller..... -YT Pure E-bass ,Fender jazz bass -Akai -east collection bass - Akai-pro basses -Csarbee J bass -Bass guitar capsule -Sonic implants ..itd Sto se tice gitare ...mozda... -Akai-guitar expressions -Sonic implants -Acoustic guitar capsule -electric guit. capsule -Vienna-overdrive -Vienna -concert guitar -Pure guitars -Sonic capsule Zero-G funky guit. .....ne mogu trenutno da se setim vise.... ...e sad stvar ukusa i potreba...sta se kome svidja ...Ako te interesuju kolekcije semplova sa gudackim instrumentima kazi pa da pisemo... - Last edited by player; 27-02-2007 at 04:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Koristim Real guitar i Hans Zimmera vol 1.(stratovi mi se tu svidjaju ali ga pucam u Kontakt i u EXS24 pa ne znam da li je to bas originalni mapping).
Trilogy definitivno! Mrzi me da se smaram sa drugim basonjama.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
"Podebljao" bih ono ?to je i player spomenuo:
Bass Legends (semplovi basa) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|