|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ima li neko da se bavi ovim nimalo zahvalnim poslom?Koje miksere,monitore,ekvilajzere koristite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Niko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Povremeno bude i takvih poslova. Kao monitore cesto koristim HK audio PR:O 15 ili PR:O 12, kao EQ DBX 231, ili Behringer Ultragraph pro FBQ 3102, a kao mixer Allen&Heath GL 2400. Sve to radi dosta solidno, s obzirom na vrstu posla i klijetelu sa kojom radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
u principu ne volim time da se bavim, nalazim da je dosta stresniji i izazovniji posao od FOH-a. Najlepša iskustva sam imao sa SkyMusicovim Cube sistemom, Yamahinim mixerom i Mackie digitalnim EQ, ne sećam se tačne oznake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja, licno koristim in-ear monitoring Shure psm-400, mislim da je mnogo bolje sto se tice zvuka a i prakticnije nego da se tegle kutije. Sto se tice kutija mislim da su ove HK audio pro vrlo korektne !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
evo blags , ja se bavim ovim nezahvalnim poslom !
u vecini slucajeva yamaha m 3000 , dbx eq 2231 , lab grupen fp 1000, floor monitori i side fill pasivni bi amp by andjelko i aleksandar perinovic radilo se i sa sonudcraftom mh3, gdje je floor mon bio mayer , martin , a side fill eaw , plus senn i shure in ear ovi iskustva razlicita , zavisi ko je kad i kako raspolozen , gdje se svira , sa cim se radi ... nezahvalnije puno nego foh miksanje , imas muzicare kojima trebas ugoditi , ako imas 10 mon linija , dodje ti kao 10 razglasa, iskusniji , stariji bendovi , sastavi, bilo nasi ili strani su jako zahvalni , tacno zanaju sta hoce i nema puno muke i nauke , doduse vecina ... ima jedan jako star ali jako naporan, nezahvalan
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
...i odaziva se na ime Canee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sto se gore pomenutog tice: JEN,DVA,TRI,JEN,DVA,TRI.NESTAJEM,JEBO TE.LADNO NESTAJEM. I sve ovo kaze dok se ja pentram po merdevinama.Mog`o sam glavu izgubiti sto od smjeha,sto zbog promasene precke na merdevinama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Meni je osobno lak?e zadovoljiti 5-6 muzičara nego 1000-2000 posjetitelja. Ako pazi? na detalje i muzičare monitoring je prilično jednostavno raditi.
Jedna od najlak?ih ga?a koje sam u ?ivotu radio bilo je raditi monitoring Bajagi, vrlo vrlo profesionalni muzičari sa kojima je komunikacija odlična.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prstom udubljena membrana na monitorima | vlaad | Monitoring | 10 | 06-04-2010 05:32 PM |
Misljenje o Yamaha Hs80 monitorima | Monitoring | 23 | 23-12-2009 10:16 PM | |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Da li imate iskustva sa genelec monitorima | psionic | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 19-08-2008 07:49 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |