|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Doneo sam Powercore X 8 u studio sa namerom da ga kupim,i nesto se cudno desava.
Imam dosta vece ocitavanje cpu kompa ![]() ![]() Da li neko ima slicna iskustva sa ovom spravom? Neko setovanje koje ne znam? Na postojecoj FW kartici imam tri porta,jedan za FF800,drugi za eksterni hard i treci za X8.Da li to moze tako ili on zahteva poseban FW port? Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Stavi na poseban, pa probaj. Ili probaj da iskljucis druge periferije (taj hard disk), pa vidji sto se desava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Bilo je 100 puta vec reci o tome.
Poco trazi poseban FW port, ako se ne varam, po mogucnosti TI, ali uradi search, pa ces naci tacno sta i kako treba ![]() btw, nisam siguran ni koliko je pametno da FF i HD budu na istom portu... Jedino ako ti je to backup disk, pa ga palis samo na kraju dana da bekapujes podatke.... Mozda gresim.
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Probacu sutra kad budem imao vremena i na lapcu,gde nemam nista drugo prikacheno preko FW a i TI je kontroler... btw,mislio sam o tome pre nego sto sam ih tako zakacio(mislim na FF i HD) i bio spreman da uzmem jos jednu FW karticu, ali nemam problema u radu ni jednog ni drugog...(ako smo se razumeli,ja sam ih vezao na 1 FW karticu koja ima 3 ulaza,nisam ih sacuvaj Boze vezao lancano jedan kroz drugi ![]() Mislim da cu posle probe i na lapcu biti malo pametniji. Tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pa na razlicite nacine se manifestuje to negodovanje poco-a kada deli FW port. Sustina je da trazi poseban.
A ono za FF i HD mi je malo cudno zato sto je u prirodi HD-a da kada radi, pokusava da iskoristi ceo bandwidth, pa sam zato malo skeptican oko deljenja grane sa bilo cime. Ako ti radi, onda super.
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
obavezno poseban FW i radice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
Powercore problem | Dexxy | DSP forum | 19 | 10-06-2008 06:36 AM |
"LIQUID Mix + PowerCore element" PROBLEM | X_curve | DSP forum | 9 | 12-12-2007 05:43 PM |
MD3 for Powercore | IK | DSP forum | 9 | 16-09-2004 09:29 PM |