|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dali su potpuno operativan demo svog najnovijeg alata za mastering baziranog na sistemu 6000. Screenovi izgledaju gotovo identicno kao na pravoj stvari i da nema presetova, trebalo bi mi desetljece da udjem u shemu kako stvar funkcionira..
Sastoji se od 4 band EQ-a (koji je odlican!), normalizatora, expandera (4 band ) , compressora (4 band) i jako funkcijski bogate input i output sekcije (od podesavanja headrooma, do soft clippinga....). kad sam vidio sliku, umro sam od srece. Odmah sam skinuo demo i malo se zaigrao. Bezbolno "guzenje" moje glazbe do -7dB RMS mi je zvucalo ko naucna fantastika, ali ovaj to moze i tranzijenti su sacuvani. Uopce mi nije jasno kako je to moguce, ali i cijena je ogromna (za mene). samo software kosta 1000 Eurica. E da, demo je zasticen tako sto se svakih 20tak sekundi stvori potpuna tisina. Inace je potpuno operativan.. Strasno, sad necu moci spavati |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Tako to krene na dole kao kod Cw-a
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ma da! Jel daju limiter na probu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Member
|
![]() Quote:
Pa u biti jesu vjerojatno, ali system 6000 je odvratno skup (ako se ne varam iznad 9000 funti ili eura, vise ne znam tocno), a mastering sekcija je na dlaku identicna. Ja osobno nikad nisam probao tako dobru stvar za mastering. Vise mi se svidja od Finalizera 96k. Samo, puno je to novaca ako nemas na vidiku dobar posao koji ce isplatiti bar 60% od ulozenog. Da mi je studio profitabilan, odmah bih ga kupio. Platforma je tu odavno. Ovi u TCu dobre stvari ne daju mukte uz hardver |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
software ukjucuje sve pluginove, s tim da oni koje nisi plati rade samo 15 dana od momenta kad startas demo. znaci, ne od instalacije, nego od momenta kad u 'memoriju' kartice uneses podatak da pocinjes koristit neki plugin. nakon isteka roka, plugin brises ili unosis informaciju da si iskesa lovu i da koristis ![]() dobra caka kod uad-a je da se jedan plugin moze registrirat na 4 kartice, pa se troskovi mogu podilit. ja iman registrirane 2 kartice od kojih jednu koristi moj frend i sve kupujemo popola. razmisljali smo ukjucit jos nekoga u dil, ali obojica planiramo uzet po jos jedan uad. :roll:
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ja sam za!
Ali vec si kupio ono sto meni treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
ma, to nema veze.
ja bi samo preregistrira tvoj board na moje ime, a ti bi dobi sve pluginove za trecinu cijene. medjutin, reka san ti da to otpada jer ovako, u dvojicu, imamo bonus od jos svakomu po jedan uad, kojega cemo iskoristit u skoron buducnosti. :roll:
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Dobri ste. Gdje nalazis slotove u kompu
![]() Jos sam se igrao malo s onim klonom system-a 6000 i jednostavno mi je nevjerojatan. E da 3 band je a ne 4. jucer sam u silnoj euforiji samo letimicno pregledao spravu, probao je par minuta i odmah postao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
UAD vs PowerCore | Tazman | DSP forum | 18 | 11-04-2006 03:30 PM |