![]() |
Powercore X 8 problem
Doneo sam Powercore X 8 u studio sa namerom da ga kupim,i nesto se cudno desava.
Imam dosta vece ocitavanje cpu kompa:shock: nego sto bih ocekivao od hostovanja tako skupe sprave sa 8 dsp,a na sve to nagle skokove istog cpu:confused: Da li neko ima slicna iskustva sa ovom spravom? Neko setovanje koje ne znam? Na postojecoj FW kartici imam tri porta,jedan za FF800,drugi za eksterni hard i treci za X8.Da li to moze tako ili on zahteva poseban FW port? Pozdrav. |
Re: Powercore X 8 problem
Stavi na poseban, pa probaj. Ili probaj da iskljucis druge periferije (taj hard disk), pa vidji sto se desava.
|
Bilo je 100 puta vec reci o tome.
Poco trazi poseban FW port, ako se ne varam, po mogucnosti TI, ali uradi search, pa ces naci tacno sta i kako treba :wink: btw, nisam siguran ni koliko je pametno da FF i HD budu na istom portu... Jedino ako ti je to backup disk, pa ga palis samo na kraju dana da bekapujes podatke.... Mozda gresim. |
Quote:
Probacu,tnx |
Quote:
Probacu sutra kad budem imao vremena i na lapcu,gde nemam nista drugo prikacheno preko FW a i TI je kontroler... btw,mislio sam o tome pre nego sto sam ih tako zakacio(mislim na FF i HD) i bio spreman da uzmem jos jednu FW karticu, ali nemam problema u radu ni jednog ni drugog...(ako smo se razumeli,ja sam ih vezao na 1 FW karticu koja ima 3 ulaza,nisam ih sacuvaj Boze vezao lancano jedan kroz drugi:wink: ) Mislim da cu posle probe i na lapcu biti malo pametniji. Tnx |
Pa na razlicite nacine se manifestuje to negodovanje poco-a kada deli FW port. Sustina je da trazi poseban.
A ono za FF i HD mi je malo cudno zato sto je u prirodi HD-a da kada radi, pokusava da iskoristi ceo bandwidth, pa sam zato malo skeptican oko deljenja grane sa bilo cime. Ako ti radi, onda super. |
obavezno poseban FW i radice
|
Quote:
Sutra idem da kupim jos jedan FW,el zna neko slucajno gde u BG ima TI FW? Tnx,Ivane |
Pozdrav,
biću slobodan da se ukljucim. Imao sam sličan problem, a momci pre mene govore tačno. Ponoviću moje iskustvo od pre mesec dana: MAC PRO, koji imam, ima oba FW400 porta na jednoj grani i oba FW800 porta na drugoj grani. Dok su i Digi003 i TC bili prikaceni za oba FW400 porta, dakle na istu granu, TC je pravio nenormalne probleme - delay kompenzacija je definitivno prestala da postoji, a i ja sam primetio da mi je signalizacija opterecenosti procesora skakutala ponekad ... Iskopčao sam TC iz FW400 konektora i prikačio ga drugim kablom (imao sam adaptaciju) na port FW800, a on je na drugoj grani. Tada je sve proradilo kako treba ... |
[QUOTE=Cadaverous;207426]Pozdrav,
biću slobodan da se ukljucim. Imao sam sličan problem, a momci pre mene govore tačno. Ponoviću moje iskustvo od pre mesec dana: MAC PRO, koji imam, ima oba FW400 porta na jednoj grani i oba FW800 porta na drugoj grani. Dok su i Digi003 i TC bili prikaceni za oba FW400 porta, dakle na istu granu, TC je pravio nenormalne probleme - delay kompenzacija je definitivno prestala da postoji, a i ja sam primetio da mi je signalizacija opterecenosti procesora skakutala ponekad ... Iskopčao sam TC iz FW400 konektora i prikačio ga drugim kablom (imao sam adaptaciju) na port FW800, a on je na drugoj grani. Tada je sve proradilo kako treba ...[/QUOTE Poslusacu pomoc publike :wink: Hvala svima,javljam rezultate, kad instaliram novu FW. |
All times are GMT +1. The time now is 04:20 PM. |