|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kupio sam pre par meseci od jednog clana sa foruma PoCo Element. Radio je jedno vreme dobro, a onda...
![]() Promenio sam celu konfiguraciju. Asus P5KR P35+ICH9R Intel? Core?2 Quad Q6600 Conroe, 2.40GH Kingston HyperX RAM DDR2 x 3 Win XP SP2 Ima 3 PCI slota 1.Uad 2.Luna 3.Poco (v.3.1.0.21) a bilo je pre toga i 2.0 i 2.2 Desava se kad se upali komp, da nekad ne vidi PoCo, "Unknown device". Onda ga restartujem, pa ga vidi. Nema pravila. Nekad se upali iz prve nekad ne....Citao sam malo TC forum. Video sam da je izgleda problem u ploci koja ima P35. Tamo jos kazu da treba da podesim u biosu "Jumper Settings" pa PCI Spread da stavim disable. Sve sam to uradio. PoCo se ponasa kao pre. Postoji li neko resenje ili moram bas da menjam plocu. Ovo ostalo mi radi extra, zato mi se ne menja ploca. I PoCo radi ali iz drugog puta, to me jako nervira. POzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
deki, postavio si pitanje ali i dao odgovor
![]() jesi probao da menjas slot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Samo sto ga nisam ubo u Pci-e
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Kod mene je isti problem. Imam ploču P5K i jedno vrijeme se de?avalo potpuno isto ali u posljednjih par sedmica prepozna ga svaki put a nista nisam mijenjao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Koji chip set da uzmem? Jel probao neko sa P38? Ne pise nista na TC forumu da li ima probelma sa tim chip-setom?
Koju plocu da uzmem...bas me nervira ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
posavetuj se sa divinerom ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
divineruuuuuu poslao sam ti pm javi se ako te ima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
p5b de luxe ,sve radi uad,poco ...a ako razmisljas o promeni imam na prodaju nov poco pci mk2(star 3 meseca sa svim vazecim demoima)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
Za one koji zele koristiti PoCo preporucujemo ruDAW sa Commando plocom (dva korisnika ruDAWa imaju Poco Element i koriste ih bez ikakvih problema i to u kombinaciji sa nekoliko dodatnih PCI karti, UAD, RME), a do sada nismo ni imali kombinacija sa P5K-E Wifi i Poco PCI kartama...
Takodje, imas P5KR plocu za koju je osnova P5K ploca, a koja se inace hardverski znacajno razlikuje od P5K-E i Premium koju mi koristimo za ruDAW, pa je sasvim moguce da tih problema vjerovatno ne bi bilo. Ti se nalazis u BGu ? Ako slucajno mozes donijeti masinu za NS, posto sam shvatio iz razgovora da dosta cesto budes i ovdje, mozemo napraviti neke probe i experimente u cilju otklanjanja problema... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC powercore i UAD | metalman | DSP forum | 3 | 08-12-2008 08:51 PM |
Powercore X 8 problem | vly | DSP forum | 10 | 06-06-2008 02:12 PM |
"LIQUID Mix + PowerCore element" PROBLEM | X_curve | DSP forum | 9 | 12-12-2007 05:43 PM |
MD3 for Powercore | IK | DSP forum | 9 | 16-09-2004 09:29 PM |