|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mene zanima da li i u Artistu ljudi za Kragujevac misle da je dolina gladi ili vas ne zanima da sirite dalje svoja prodajna mesta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ne mogu da odgovorim na pitanje posto sam samo prodavac, ali mogu da kazem da saljemo opremu brzom postom nakon uplate na nas racun.
znam da postoje sprave/instrumenti koji moraju prethodno da se probaju i znam i sam problematiku posto sam do skoro ziveo blizu tebe, tj. jos dalje od bg-a, ali mislim da za sada u unutrasnjosti artist nece otvarati radnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To je steta posto po mom misljenju artist ne bi imao pravu konkurenciju u kg-u i mislim da bi posao isao dobro....Ali to je moje misljenje.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ne bi imao konkurenciju (osim Sime i one druge radnje.. valjda Dr. Music) ali ne znam koliko bi posla imali. Sto se mene tice, meni bi odgovaralo.. Kad god sam u Bg-u posetim Artist ali retko kad imam vremena da nesto ozbiljnije pogledam.
"'otjes kupis 'tike mora palis za BeGe.." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ako nishta drugo, moze neki mini shop da se otvori sa nekim jeftinijim stvarima.. pa ako neko hoce kupi neshto da mu se poshalje iz bg-a da proba.. pa da se vrati nazad ako nije kupljeno..
il kako vec.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
pa mislim da bi im bilo ok reshenje da ostatak srbije ima gde da kupuje instrumente.. ono, jeftinije delove opreme, naravski.. a ako neko hoce neshto skupo, polozi kaparu donese mu se, i proba jbg..
shta ja znam.. nisam ja neki poslovodja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() a ono malo sitnisha sto imaju u radnjama prodaju po 3x visoj ceni. ja ne znam dal iko ista kupuje kod njih... u stvari, ne znam ni cemu sluze one radnje. ![]() kragujevcu je stvarno potrebna jedna normala prodavnica muzicke opreme. ako nista drugo, a ono bar jedan covek preko koga ce moci sve (iz artista, recimo) da se nabavlja po standardnim cenama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - Karta?!? | zmaj | Pricaonica | 11 | 17-03-2009 04:46 PM |