|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Narucio bih jedan DIY preamp sa ove stranice pa me interesuje nekoliko stvari:
1.Da li ja mogu ,posto imam priliku, izvuci iz Orginalne NEVE mixete samo jedan modul i onda mu napraviti napajanje sa ove stranice ili bilo kako drugacije? 2.Da li je ovaj preamp clone od NEVA? http://www.fivefish.net/diy/ 3.Sta sve trebam da narucim sa ove stranice(treba mi objasnjenje,odnosno lista dio po dio) da bi mi obican elektricar ovo spojio i pretvorio u preamp? Totalni sam laik za struju i spajanje ,nema pojma cemu sta sluzi ![]() Hvala unaprijed.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
mislim da je tu elektroivo najkompetentniji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
1. mo?e?, za?to ne, to se zove rekiranje..... mo?e se rekirati APSOLUTNO SVE (uzme? kanal od bilo kojeg pulta, odre?e? vi?ak, a interesantan dio ugradi? u rack kuči?te, zajedno sa napajanjem, VU metrima ili nekim drugim pokazivačima.... ovisno o aparatu.... samo kod izrade napajanja treba biti oprezan i malo se raspitati ako "nisi doma" u vezi toga.... napajanje je jako bitna stavka, na?alost, u pravilu jako podcjenjena i napravljena da se na tome za?para.... 2. nemam pojma, bude ti na to pitanje odgovorio neko od malo iskusnijih gearslutova ![]() 3. ako to ?eli? sam napraviti, mogu te voditi kroz to korak po korak, a ?to se dijelova tiče, napi?em ti specifikaciju... ili ih nabavi sam preko katalo?ke prodaje (Burklin, Conrad, Farnel, E-Bay,...) ili ti ja pomognem oko toga svejedno.... a ako ti je to sve skupa previ?e komplicirano... uvije se mo?e dogovoriti neka suradnja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() P.S. Gde nalaziš te Neve stolove za kasapljenje??? ( "...i tata bi sine..." ) ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala ti za pomoc.
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Rackiraj to kako znaš i umeš i batali se drugih mudrorija kad već imaš takvu šemu!!! Moše li se znati koji je Neve u pitanju? 1073? 1081? 1084? 1064?...
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Sad pucajte ako vi znate nesto vise? Max ,budi blag! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
prodao si avalona..
nazvao si ga "pomodarstvom" teshko da ce da bude blag.. sad ce da te prekolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite u odluci | SIMKES2 | DSP forum | 20 | 24-12-2005 07:42 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |
Pomozite ako vas ima! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 05-08-2004 01:11 PM |