|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Da li je neko zainteresovan da zajedno sa mnom počne sa razvojem audio efekata na GPU-u?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ja bih kad bih umeo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Izvinjavam se sto pitam, moze li mi neko reci sta je "GPU"?
pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
graphics processing unit
btw. ima li to kakve veze sa bionicfx ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Koji GPU je u pitanju? nvidia? Na koji nacin i kojim alatima se radi? Postoje li javne/besplatne biblioteke (libraries) za njega? Zasto bi se to inace radilo? Izvin'te na kolicini pitanja, ali sam izgleda slabo obavesten... Quote:
![]() ali to mogu i na google... GPU je vec teze... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
To za alate mi i nije bas jasno...
Valjda je sasvim izvodljivo to raditi u C++, samo.... treba DEBELO znanje... moje znanje C++ je vise nego skromno, maximum koji sam napravio su neke konzolarne aplikacije, tako da... PRUZAM PODRSKU, ali ni na koji nacin ne mogu pomoci... Ako ikome zatreba da mu napravim euro-dinar kalkulator koji se otvara iz ms-dos prompta, nije nikakav problem, tu sam pravi maher ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 08-05-2006 at 06:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
"Alati":
- MS Visual C++ - Borland Builder - GNU tool chain... To sam mislio kada sam rekao alati... U alate takodje spadaju i biblioteke za odredjenu aplikaciju/procesor bio on GPU ili Intel x86... ako to sve ima da se nabavi for free bez licencnih obaveza... @Idekius.. Ako si uspeo da napravis konzolnu aplikaciju ili vise njih, za DSP efekte ti i ne treba fundamentalno vece znanje programiranja... GUI je posebna prica... konkretno nebitna u ovom slucaju... dugmici mogu da se setuju iz komandne linije ili sa tastature... Ahm... zanimljiva prica poce... ![]() pozdrav bogi
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Na koji način se GPU može programirati da radi kao DSP? Pošto o tome ne znam baš ništa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
vec je pominjano, ali evo linka ponovo www.bionicfx.com/info.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fond Za Razvoj | grada27 | Pravna Pitanja | 31 | 21-04-2009 08:08 PM |
Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija | dexyco | Tutorijali | 3 | 13-09-2007 12:05 AM |
Nazadni razvoj | Tazman | Razno | 31 | 27-04-2006 11:24 AM |
Redosled efekata na kanalu | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 38 | 07-06-2005 01:11 PM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |