|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ovog ljeta sam se odusevila zvukom muzicke pile.. izdaleka nisam mogla prepoznati radi li se o vjezbanju operne pjevacice u daljini ili vjezbi violine a sve to kao noseno vjetrom....
Zvuk je leprsav i visok-ali ne iritantan.... Odlucila sam je sad snimiti u svom studiu-doma. Kako da postavim mic za pilu a kako i gdje uopce da postavim mic za violinu? Za violinu necu stici puno experimentirati jer mi dolazi profi violinistica..... pa moram do tad vec znati. Do tad imam vremena mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
THEM: "So you're a musician, eh? What instrument do you play?"
ME: "I play the saw." THEM: "The what??" ME: "The saw." THEM: (puzzled) "What is that?" ME: "You know...a saw! What some people use to cut wood ." (makes sawing motion with hand) THEM: "Oh!...a SAW!" ME: "Yes!...a saw." THEM: "Now I see what you saw!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Anita, ho?e? li mi poslat nekoliko semlova sa pilom kad to usnimi??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
A vidjet cemo.
![]() Bas sam sinoc odlucila da cu si je nabavit i sama nauciti svirati jer mislim da je jako jednostavno (pa necu radi nje zanemarit klavir i ostalo..) a voljela bih imati mogucnost da si sama nasnimim sto hocu a ne da uvijek moram nekog zvati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Pa zar nije seksi svirati pilu? Samo da si ne prepilim klavir slucajno.... ako se zanesem.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
|
![]()
Seksi nikako nije bar meni, ne znam mozda zene imaju neku erogenu zonu u tom zvuku
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Pa jesi cuo pilu?
Ma dobro, zvuk nije toliko seksi.. nego sama pila.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
jesam cuo zvuk i bezveze mi je ustvari nepotreban. E sada Filipova pila ti jeste mozda seksi ali pila kao SAW nema saje 8)
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
hoces meni da posaljes malo piljevine, cisto da proverim kvalitet produkcije?!
![]() shalim se, pa jel to onaj zvuk kao sto je mixovao armand van helden? ono testerisanje? to je super stvar! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kojim mikrofonom snimiti violinu? | MusicGirl | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 12-01-2008 01:00 PM |
?elimo se snimiti,samo kako? | xtrasonic | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 09-05-2006 09:35 AM |
kako snimiti | zoolander | Gitarska Produkcija | 5 | 02-03-2006 09:39 AM |
KAKO SNIMITI KLAVIR? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 05-10-2004 08:03 PM |