![]() |
Kako snimiti MUZICKU PILU i violinu?
Ovog ljeta sam se odusevila zvukom muzicke pile.. izdaleka nisam mogla prepoznati radi li se o vjezbanju operne pjevacice u daljini ili vjezbi violine a sve to kao noseno vjetrom....
Zvuk je leprsav i visok-ali ne iritantan.... Odlucila sam je sad snimiti u svom studiu-doma. Kako da postavim mic za pilu a kako i gdje uopce da postavim mic za violinu? Za violinu necu stici puno experimentirati jer mi dolazi profi violinistica..... pa moram do tad vec znati. Do tad imam vremena mjesec dana. |
THEM: "So you're a musician, eh? What instrument do you play?"
ME: "I play the saw." THEM: "The what??" ME: "The saw." THEM: (puzzled) "What is that?" ME: "You know...a saw! What some people use to cut wood ." (makes sawing motion with hand) THEM: "Oh!...a SAW!" ME: "Yes!...a saw." THEM: "Now I see what you saw!" http://www.geocities.com/filip_zganec/smallsaw.jpg |
Anita, ho?e? li mi poslat nekoliko semlova sa pilom kad to usnimi?? :ike:
|
A vidjet cemo. :wink: Ako budes dobar.
Bas sam sinoc odlucila da cu si je nabavit i sama nauciti svirati jer mislim da je jako jednostavno (pa necu radi nje zanemarit klavir i ostalo..) a voljela bih imati mogucnost da si sama nasnimim sto hocu a ne da uvijek moram nekog zvati.... |
Pa zar nije seksi svirati pilu? Samo da si ne prepilim klavir slucajno.... ako se zanesem.....
|
Seksi nikako nije bar meni, ne znam mozda zene imaju neku erogenu zonu u tom zvuku
|
Pa jesi cuo pilu?
Ma dobro, zvuk nije toliko seksi.. nego sama pila.... :wink: :D |
jesam cuo zvuk i bezveze mi je ustvari nepotreban. E sada Filipova pila ti jeste mozda seksi ali pila kao SAW nema saje 8)
|
Quote:
|
hoces meni da posaljes malo piljevine, cisto da proverim kvalitet produkcije?! :lol:
shalim se, pa jel to onaj zvuk kao sto je mixovao armand van helden? ono testerisanje? to je super stvar! :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 11:08 AM. |