|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jel postoji nesto takvo? imam vst mp3 player, ali mi treba nesto sto vrti audio CD, a da dolazi u vidu vst ili DX plugina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]() ![]() ![]() kad bi reka za sto ti treba, mozda bi mogli nac rjesenje? bdv: zar ima mp3 player ko vst ili dx?
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ovo je freeware vst mp3 player
http://askywhale.free.fr/vst/mp3play.zip Meni treba cd audio vst player kad, npr. hocu skinut neku stvar, otvorim sekvencer, startam cd iz vst cd playera i preko sviram neki synth ili sta vec...i sve to preko asio drajvera jer dx drajveri suck balls sto se tice latencije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
a sto ne koristis neki normalni player sa multimedia driverom? tu ti latencija nije vazna?!
ili mos direktno iz cd-a importirat stvar u sekvencer i onda svirat. tako ces imat i vizualnu kontrolu (mos stavit i kursore) kad trebas vracat na odredjeni dil pjesme i sl?! hm, neznan za vst cd player. evo sad prvi put vidin da ima i vst mp3 player :oops:
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Upravo ?to ti Sandro ka?e...
Grebuje? stvar u WAV, importuje? u neki sikvencer i... svira? preko 8) ?tavi?e: Tako mo?e? fino i da iskopira? samo dio koji "skida?", pa ti je ?itav posao br?i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja to radim ovako...ubacim cd pokrenem Media Player,otvorim Nuendo i sviram :roll:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
1. ne da mi se ripat sve stvari na hard uz koje bi sviruckao
2. kartica (Terratec DMX 6Fire) mi ne moze u isto vrijeme vrtit bilo kakav plejer i sekvencer( ili Chainer) jer mi ASIO drajveri to ne podrzavaju 3. Bilo koji drugi drajveri imaju neprihvatljivu latenciju (ni DX ni Multimedia od steinberga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
ali sto ce ti latencija za vrtit pismu.
cubase radi sa asiom, a player sa multimediom?!
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
... Upravo tako.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
ne mogu otvorit media player ako mi je otvoren fruity s asio for dmx6fire drajverima. WMplayer mi tada ne moze nista vrtit. otvori se i javi error
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Giga sample player... G-player | dejankuki | Audio Software | 6 | 12-09-2011 11:52 AM |
MP3 Player | dacko | Predlozi i sugestije | 1 | 19-10-2007 01:57 PM |
Foot Player | Dushan_S | Razno | 7 | 13-07-2007 01:12 AM |