|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nešto razmišljam... bilo bi jako zgodno kada bi mogao da se namesti neki flash mp3 player koji će da se učitava u threadovima koji imaju mp3 attachment. Kao youtube što se embeduje, tako nekako...
Znači imaš thread i ako je neko okačio mp3 kao attachment da se odma može slušati odatle, samo se stisne play i stream kreće... Mislim da bi tako više ljudi čulo nečiji rad ili da bi se više odgovaralo na neka pitanja za koja je potrebno poslušati audio primer... ... jer ove varijante... rapidshare ili ne daj bože myspace, preskačem čim vidim... kao verovatno i većina ovde... Eto... samo mali predlog da bi se olakšao rad u zajednici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se skroz. Postoje besplatni plejeri na netu, bilo bi dobro da se doda opcija prilikom postavljanja zvuka za koriscenje plejera uz standardan download. Bitno je samo naci plejer koji ne zahteva izradu plejliste na nekom levom sajtu...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Giga sample player... G-player | dejankuki | Audio Software | 6 | 12-09-2011 11:52 AM |
mp3 player/ bubice | peraZdera | Computer Hardware | 0 | 28-12-2007 04:25 PM |
VST Audio CD player? | Sleepgolfer | Audio Software | 11 | 25-09-2004 10:48 AM |