|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Znam da je to u vecini slucajeva problem ali sta se moze kad nismo u mogucnosti da imamo vecu.
Mene zanima da li je premalenavelicina Control room 2.20x2.60x2.30m, a gluve sobe 2.60x1.30x2.30 ? Monitori su udaljeni od mene 1,30m ali su jako blizu zida da ne kazem u samom cosku,iza mene je zid udaljen 1,00m. Citava prostorija je ovako gradjena: -zidana je od siporeksa -na njega je ljepljen stiropor od 2 cm na sve plohe(i plafon i pod) -preko njega je spusteno (na 4 zida) platno -na zid koji je iza mene ,koji je najvise na udaru,sam stavio i dodatnu spuzvu od 3cm. -u coskove sam stavio trouglaste komade spuzve visine 0,80cm -monitori su na drvenom postolju i MAUS PAD-ovima,iza njih sam stavio piramidalnu spuzvu U sustini meni to sve zvuci dobre ali bih volio da cujem vase misljenje? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
pitanje vezi velecine prostorije za studio | saki | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 24-12-2005 09:10 PM |
Improviziranje gluhe prostorije.. | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-11-2004 12:24 PM |
Konfiguracija prostorije | File | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 31-03-2004 03:27 PM |