|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koje vintage sintisajzere da Arturia proizvede u buducnosti?Ja licno preferiram Arp 2600(moze i 2500 ako se dobro snalazite sa pin matricom),Ems Vcs3,Oberheim OBX-a ili Elka Synthex,a vi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Znas da se jos uvek proizvodi hardver varijanta EMS VCS3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne mora to obavezno da budu navedeni sintovi.Dajte svoje predloge
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Cena mu je tolika koliko kosta i Neuron 4500EUR,sitnica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
...paaa mani bi prijalo skroz kada bi uradili pored svega sto si nabrojao, recimo, oberheim matrix 12, yamah cs-30, kad vec prckaju sa modularnim sistemima mozda rolad system 100 ili neki don buchlin sistem (sto je malo verovatno da ce iko ikada uraditi al'...jebiga kad tripujemo da tripujemo bas...) ...korg ps-3300 (inace mogao sam pre koju godinu da ga uzmem za 100 maraka! al ga doticni cikica u medjuvremenu dezintegriso, drvo za potpalu, ostalo u smece...hteo sam da ga ubijem ...:> inace neki cika iz Leskovca)...ma ima zanimljivih sprava kolko oces...ali ipak matrix 12 na prvom mestu...mozda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
I ja se slazem za oberheima matrix 12 i roland sistem 100(moze i 700,ali ga ne bi znao koristiti)Za Don Buchlu si potpuno u pravu-niko to nece uraditi!.Da li cs-80 moze da odradi sve sto predjasnje cs serije mogu,ili bas cs-30 ima neku specificnost koja nije poznata cs-80?Sto se tice ovog korga,lepo si me nasmejao.Pozdravi cikicu iz Leskovca i pitaj ga odakle mu semi modular koji je proizveden u jako malom broju(50 do 100 komada) i kosta vise od Puratorovog Neurona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Arturia Brass | Inovative_kg | Audio Software | 21 | 31-03-2008 02:30 PM |