|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Za kuckanje bubnja koristim reason preko rewire opcije. On verovatno ima i jednu od najboljih ritam masina redrum. Ili kad ritam nije nesto mnogo "kompleksan" jednostavno iskucam u key editoru.Zanima me da li postoji neki softver koji moze da parira reasonu po pitanju stvaranja ritma. I jos jedno pitanje na koji nacin vi odradite ritam.
Hvala.
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Dobar ti je primjer zadnji album od Tota gdje su obrade starih hitova. Svaka pjesma ima loop i preko bubnjara, samo nevalja to previ?e slu?at jer je to zapravo nedosti?an primjer jer je tu sve za 5 od svirke do produkcije, a mastering da i ne govorimo, ?to je za TOTO normalna stvar.
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
upravu si da zavisi od muzike koju radis i da su najbolji zivi bubnjevi, usnimani. toto je ok l ali na spisku saradnika za taj album
nema manje od 20 imena. mene zanima u kom softu bi mogo da se odradi loop recimo kraftwerk fazonu etc. dirty beats dirty samples
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
mozes u battery samo ti trebaju kvalitetni semplovi i da iskoristis humanyze tj, velocity da postavis prirodno
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]() ![]() ![]() uzeli su desetak rock standarda i svih ih pokvarili svojon "perfektnon" produkcijon koja "niti smrdi niti vonja."
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako ima? kakvi spisak imena kalibra "ne smrde i ne vonjaju" pa da znam i to bacit, tako ?e mi ostat jedna polica slobodna za one ?ta smrdu i vonjaju i pokoju igra?kicu. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Da legendarne Roland ritam masine....zaboravio si 707 koja ima najbolji po meni open hihat...naravno nadji ove semplove i to u sto boljem kvalitetu...moci ces da radis pravi ELEKTRO
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Sto se elektronskih Kraftwerk zvukova tice, mislim da je ovo nesto fenomenalno: NuEdge Sonic Charge MicroTonic!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Broken rhythm - Dora (Experimental/Electronica/Psychedelic/Alternative) | brokenrhythm | Promocija radova | 2 | 21-08-2009 10:18 PM |
Broken rhythm-Desert | brokenrhythm | Promocija radova | 5 | 02-05-2009 07:19 PM |
Rhythm Guitar Synth | Mika Technika | Gitarska Produkcija | 0 | 27-11-2008 06:02 PM |