|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Uzeo sam Papin glas sa Jarre-ovog koncerta od pre petnaestak godina odnosno govor koji drzi na pocetku pesme, molitva i nesto malo miksovao pa napravio nesto.
Za sad sam napravio 1 minut pesme i reko da prvo vas pitam sta mislite pre nego sto se upustim u zavrsavanje pesme. Sta da ubacim, izbacim. Da li precesto ubacujem semplovan glas. Kakva je muzika u pozadini i da li da mi papa bude glavni ili da teram pesmu, a papu povremeno ubacujem. Pesma je 941 kb, pa download-ujte i cujte pa mi kazite vase misljenje. Ekstenzija je mp3 nije zip pa moze i deo da se skine i cuje. Evo linka za pesmu http://www.biseri.com/download/Nixy-Papa.mp3 Pesmu sam za sada postavio na mom hostu, a kada je zavrsim poslacu je Puratoru preko streamload-a da je postavi tamo. Pozdrav.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Recenzija: Edirol UA-20 | fipke | Recenzije | 5 | 20-04-2006 08:48 AM |
Rode NT2a (nije jos recenzija :) ) | zvincic | Recenzije | 9 | 30-04-2005 01:36 AM |
Recenzija: Digidesign Digi002 (Part 1 - Hardver) | puRe | Recenzije | 0 | 11-08-2004 06:35 PM |
Recenzija: SE Electronics 2200A condenser mic | fipke | Recenzije | 1 | 30-05-2004 02:16 AM |