![]() |
Recenzija pesme - Papa (Spiritus sanktus)
Uzeo sam Papin glas sa Jarre-ovog koncerta od pre petnaestak godina odnosno govor koji drzi na pocetku pesme, molitva i nesto malo miksovao pa napravio nesto.
Za sad sam napravio 1 minut pesme i reko da prvo vas pitam sta mislite pre nego sto se upustim u zavrsavanje pesme. Sta da ubacim, izbacim. Da li precesto ubacujem semplovan glas. Kakva je muzika u pozadini i da li da mi papa bude glavni ili da teram pesmu, a papu povremeno ubacujem. Pesma je 941 kb, pa download-ujte i cujte pa mi kazite vase misljenje. Ekstenzija je mp3 nije zip pa moze i deo da se skine i cuje. Evo linka za pesmu http://www.biseri.com/download/Nixy-Papa.mp3 Pesmu sam za sada postavio na mom hostu, a kada je zavrsim poslacu je Puratoru preko streamload-a da je postavi tamo. Pozdrav. |
Ovo zvuci ko da je pravljeno 93 s toga moje je misljenje da treba da se manes corava posla
|
Zar je toliko lose. Mada sam to onako hteo zbog sebe da napravim jer odavno sam ovo planirao.
Mislis 93. godine. Ako moze jos necije misljenje. Hvala i pozdrav. |
Cekajte ljudi, zar je samo novo dobro? :evil:
Znaci da se muzika od prekjuca pa unazad nikad i nebi slusala. Ja ponekad ne kontam ljudske reakcije. Momcino, sve je dobro sto se moze slusat, svaka muzika ima svoje slusaoce, samo naprrrriiiid!!! Ne obaziri se ni na sta. STVARAJ!!! :banghead: |
ovo je ok samo treba jos rada ali to i ti rece...moras praviti izmene i malo srediti produkcijski (iscistiti) zvukove....narocito one dublje...kick nestaje kada se pojavi onaj synth...tako da malo freq.resi
kada zavrsis postavi sve |
Hvala na odgovorima. Sad ste me malo ohrabrili :D
Eon, ne znam ja kako da iscistim zvuk i sl. Niti ono za frekvenciju. Jos nisam uso u te profesionalne vode. Jos uvek radim ovako cisto amaterski. Kad zavrsim pesmu postavicu je celu. Inace kako vam se cine semplovi. U ovom programu ih nema mnogo. Svega 2000, a najmanje ima ovih melodijskih sto mi bas najvise i treba. |
E u kurac, sto bi ja reko. Izvinjavam se sto psujem, ali sam u Sound forge-u nekako zapamtio novi fajl i taj debilni proigram mi je presnimio papin glas. Ja iseko ponovo papin glas i stavio preko onog fajla, ali to nije vise to. Sad se ne uklapa i moram ispocetka da pravim, semplujem i uklapam papu. Grrr.
|
Sredio sam Papin sempl tako da cu uskoro da zavrsim celu pesmu.
|
NEMA POTREBE DA JE ZAVRSAVAS IONAKO JE SRANJE
|
E PRIJATELJU
U KOM SI TI FAZONU...TREBA DA TE BUDE SRAMOTA :oops:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:00 AM. |