|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Za par dana bi trebao da dobijem ovu karticu. Da li neko zna malo vise detalja o ovoj kartici ili da li je kojim slucajem neko koristio?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
nisam ovo nikada video ali sa obzirom da imas balalnse onda mora da valja...pa pregledaj po netu naci ces nesto garant
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Pogledao sam malo po netu ali cisto da pitam da nije neko imao neko iskustvo sa ovom karticom.
Ovo su joj karakteristike: Analog input and output: 2 x 1/4" stereo jack Digital input and output: 2 x TOSLINK (Optical) 2 x RCA Analog input selectable -10dBv / +4dBm (by Jumper) Analog outputs can be adjusted in 0,5 dB steps (Low impedance, Headphones can be driven directly from the analog output) Electrical Inputs and outputs ground-free transformer coupled Digital input formats: S/PDIF, AES/EBU, ADAT? Digital output formats: S/PDIF, AES/EBU, ADAT? Audio resolution: 8, 16, 20 and 24 bit Sample rates analog: 11,05 to 48 kHz Sample rates digital: 32, 44.1, 48, 64, 88.2, 96 kHz AD/DA converter: 20-bit, high performance Signal to Noise ratio: 90 dB Vise se ne proizvodi, a kostala je oko 550 dolara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]() ![]() Sacekacu dok stigne pa da vidim kako to sve izgleda :roll: I onako je dobijam na koriscenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Znam tu kartu. Ne bih da te u startu ubijem u pojam, ali losa je. Bolji su konvertori od Live-a, ali nista posebno zaista..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Odlucio sam se pre neki dan, po savetu Jadrana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Zaboravih da javim :roll: ........ U subotu mi je stigla i ova kartica (Prodif Plus) tako da sam i nju ugradio u masinu. Prvi utisci su sasvim OK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Professional sound card ?What is that??!! | ugljesa | Computer Hardware | 13 | 05-09-2009 12:52 AM |
Sekd Prodif T | Banks | Computer Hardware | 0 | 29-01-2007 08:50 AM |
dsp card | SumAnuT | Computer Hardware | 8 | 19-08-2006 01:23 PM |