![]() |
Prodif Plus - Audio Card
Za par dana bi trebao da dobijem ovu karticu. Da li neko zna malo vise detalja o ovoj kartici ili da li je kojim slucajem neko koristio?
http://www.dotportal.net/kerygma/PRODIFPLUS.jpg |
nisam ovo nikada video ali sa obzirom da imas balalnse onda mora da valja...pa pregledaj po netu naci ces nesto garant
|
Pogledao sam malo po netu ali cisto da pitam da nije neko imao neko iskustvo sa ovom karticom.
Ovo su joj karakteristike: Analog input and output: 2 x 1/4" stereo jack Digital input and output: 2 x TOSLINK (Optical) 2 x RCA Analog input selectable -10dBv / +4dBm (by Jumper) Analog outputs can be adjusted in 0,5 dB steps (Low impedance, Headphones can be driven directly from the analog output) Electrical Inputs and outputs ground-free transformer coupled Digital input formats: S/PDIF, AES/EBU, ADAT? Digital output formats: S/PDIF, AES/EBU, ADAT? Audio resolution: 8, 16, 20 and 24 bit Sample rates analog: 11,05 to 48 kHz Sample rates digital: 32, 44.1, 48, 64, 88.2, 96 kHz AD/DA converter: 20-bit, high performance Signal to Noise ratio: 90 dB Vise se ne proizvodi, a kostala je oko 550 dolara |
Quote:
|
:?
Sacekacu dok stigne pa da vidim kako to sve izgleda :roll: I onako je dobijam na koriscenje :wink: |
Znam tu kartu. Ne bih da te u startu ubijem u pojam, ali losa je. Bolji su konvertori od Live-a, ali nista posebno zaista..
|
Odlucio sam se pre neki dan, po savetu Jadrana :wink: , da uzmem Deltu 1010lt, ali cu sacekati par dana da mi ovo cudo stigne bar da vidim kako izgleda :roll:
|
Zaboravih da javim :roll: ........ U subotu mi je stigla i ova kartica (Prodif Plus) tako da sam i nju ugradio u masinu. Prvi utisci su sasvim OK :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56 AM. |