|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
ima li neka verzija kontakta koja normalno radi u nuendu?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Sto ti je tacno problem? Zasto odbija saradnju? Meni radi(mada ga uglavnom koristim samo za sample playback) bez problema. Koja verzija? nemam pojma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
pa, u ovoj zadnjoj veziji mi ne radi browser. pogleda san onaj filter i u njemu je sve ok. cak, ako namistin da mi se u browseru vide "unknown" fileovi, to radi. dakle, vidin normano sve ono sto kontakt nemoze ucitat a njegove, zvukove, halionove, gigu, wavove... ne vidim.
onda san skuzi da su u ovoj novoj verziji ubacili nesto slicno ko u giga studiu. odredis folder u kojemu su zvukovi i "refreshash". taj proces uredno prodje, ali kontakt ne nadje niti jedan zvuk. pomisli san da nije zbog toga sto su zvukovi u subfolderima, ali nije. jednastavno ta funkcija ne radi. preko "open" funkcije mogu normano ucitat zvuk, ali to je neprakticno. u verziji ispred, koja mi je u vst32 radila normalno, mi se iz cista mira pojavi nekakav neartikulirani konstatni zvuk iz jednog od outputova. nesto poput bruma. onda moram taj kanal mutirat i zvuk usmjerit na neki drugi izlaz.
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Ne, culture pravi sranje zbog verzije VSTi hosta. Udjes na plug-in information, nadjes Culture i chekiras mu "old host behaviour". Onda radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Sandro, malo sam se raspitao i saznao da na Hvaru ima jedna baba koja dobro skida uroke i madjije sa kompjutera. Idi kod nje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 | |
Mason
|
![]() Quote:
He, he! Veliki Idekius Creamwareus skida zle cini crnu magiju! ![]() He,he,hi! Isterujem zlo i uterujem dobro ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontakt 4 | dejankuki | Audio Software | 0 | 02-09-2009 12:09 PM |
Drum set na vise kanala i Kontakt 2 + Nuendo | Anjamen | Audio Software | 6 | 04-03-2006 05:53 PM |