Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   kontakt i nuendo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8410)

SandRob 27-11-2003 03:03 PM

kontakt i nuendo

ima li neka verzija kontakta koja normalno radi u nuendu?

dvuckovic 30-11-2003 02:53 PM

Sto ti je tacno problem? Zasto odbija saradnju? Meni radi(mada ga uglavnom koristim samo za sample playback) bez problema. Koja verzija? nemam pojma :wink:

SandRob 30-11-2003 03:07 PM

pa, u ovoj zadnjoj veziji mi ne radi browser. pogleda san onaj filter i u njemu je sve ok. cak, ako namistin da mi se u browseru vide "unknown" fileovi, to radi. dakle, vidin normano sve ono sto kontakt nemoze ucitat a njegove, zvukove, halionove, gigu, wavove... ne vidim.
onda san skuzi da su u ovoj novoj verziji ubacili nesto slicno ko u giga studiu. odredis folder u kojemu su zvukovi i "refreshash". taj proces uredno prodje, ali kontakt ne nadje niti jedan zvuk. pomisli san da nije zbog toga sto su zvukovi u subfolderima, ali nije. jednastavno ta funkcija ne radi. preko "open" funkcije mogu normano ucitat zvuk, ali to je neprakticno.

u verziji ispred, koja mi je u vst32 radila normalno, mi se iz cista mira pojavi nekakav neartikulirani konstatni zvuk iz jednog od outputova. nesto poput bruma. onda moram taj kanal mutirat i zvuk usmjerit na neki drugi izlaz.

puRe 30-11-2003 03:58 PM

Quote:

Originally Posted by sandrob
u verziji ispred, koja mi je u vst32 radila normalno, mi se iz cista mira pojavi nekakav neartikulirani konstatni zvuk iz jednog od outputova. nesto poput bruma. onda moram taj kanal mutirat i zvuk usmjerit na neki drugi izlaz.

Da to se i meni desava...doduse, nisam probao ovaj poslednji Kontakt 1.5 :?

Pedja 30-11-2003 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by sandrob
.... mi se iz cista mira pojavi nekakav neartikulirani konstatni zvuk iz jednog od outputova. nesto poput bruma.

Kad pominjes neartikuliran zvuk meni se ovako nesto javljalo kad ukljucim Culture, nesto kao neartikulirano brujanje, zujanje i pistanje, ali sam na kraju dosao do zakljucka da mi je to zbog KX drajvera.

dvuckovic 01-12-2003 09:50 AM

Ne, culture pravi sranje zbog verzije VSTi hosta. Udjes na plug-in information, nadjes Culture i chekiras mu "old host behaviour". Onda radi.

dvuckovic 01-12-2003 09:52 AM

Sandro, malo sam se raspitao i saznao da na Hvaru ima jedna baba koja dobro skida uroke i madjije sa kompjutera. Idi kod nje. :wink:

SandRob 01-12-2003 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic
Sandro, malo sam se raspitao i saznao da na Hvaru ima jedna baba koja dobro skida uroke i madjije sa kompjutera. Idi kod nje. :wink:

ovo mi se i dogadja otkad sam sam bio kod nje :oops:

idekius 01-12-2003 12:50 PM

Quote:

Pa to je pravi posao! Ustvari kada bolje razmislim moj buduci poziv!
He, he! Veliki Idekius Creamwareus skida zle cini crnu magiju! :D

He,he,hi! Isterujem zlo i uterujem dobro :twisted:

Pedja 01-12-2003 12:53 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Quote:

Pa to je pravi posao! Ustvari kada bolje razmislim moj buduci poziv!
He, he! Veliki Idekius Creamwareus skida zle cini crnu magiju! :D

He,he,hi! Isterujem zlo i uterujem dobro :twisted:

:lol: :lol: :lol:

All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM.