|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
šaljem preview novog albuma ovog zagrebačkog benda. Snimano kod nas u studiju, sve live (osim vokala) i analogno pa ako netko voli... ![]() https://www.youtube.com/watch?v=xdeVtfU5qO4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Odlično, kao i uvek. Ali meni je veća fora u tome što je mono i što je ceo zvuk sniman i miksan po principu „pevač(ica) + orkestar“ (a ne po principu „pevač(ica) je deo orkestra“), nego to što je rađeno analogno ili kako god. Te estetske odluke su mi važnije od same prirode medija.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 28-06-2018 at 11:18 AM. Reason: slovne greške |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala
![]() Ma ja to (analgno/digitalno) napišem samo da se vidi neki workflof. Odustao sam ti davno od bilo kakvih usporedbi zvuka, što je bolje i slično... Ovako nam je nekako zvučno odgovaralo, a pretežno je mono zbog te estetike koja se kod ovakvih, strogo profiliranih bendova, ipak nekako mora poštovati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 kratka klipića - Billie and The Kids | igormink | Promocija radova | 0 | 10-01-2014 09:08 AM |
MEGA! Tom Baxter peva Billie Jean | DaBear | Razno | 5 | 17-07-2009 09:26 AM |
Broken rhythm-Desert | brokenrhythm | Promocija radova | 5 | 02-05-2009 07:19 PM |
Rhythm | presvega | Audio Software | 15 | 20-03-2004 07:18 AM |