|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Zanimljiv Jućub kanal, prepun iznenađujućih stavova izrečenih od strane raznih sagovornika (a svi su ugledni delatnici iz oblasti proizvodnje zvuka i aparata za njegovu reprodukciju):
https://www.youtube.com/playlist?lis...QZ9bPkac0Y3cHB Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Vaso ovo je odlichno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
odslusah nekoliko intervjua, ima interesantnih tema i gostiju, nekih manje nekih vise, ali ubedljivo najjaci trenutak kad voditelj kaze Srdjanu mobi diku za kablove od 5000 evra metar, ovaj ga glea kao dal ste vi ljudi normalni - a ovaj mu odgovara - dobro, to je tvoje misljenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Dobar kanal, ideja odlična...
![]() Mora Boki da hejtuje....sve ovo pripremiš, zoveš ovakve goste i svu priču.... čoveka ne znam ali voditelj deluje poprilično površno upućen u materiju... I onda to snimiš crknutim tosterom, uz čekić & dleto tehniku... Ali bi imao pravo svak' da kaže - 'a što vi vajni stručnjaci niste bolje uradili'...i bio bi u pravu...hehe, al ajd, eto veliki plus za ideju... ![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Mene je uvek zbunjivala ta audiofilska priča. Kapiram da u stalnoj jurnjavi za još boljim zvukom provedeš povelik deo vremena procenjujući i analizirajući zvuk, a ne slušajući muziku zbog muzike. I još osudiš sebe da slušaš samo fantastično snimljenu muziku, jer ona koja nije fantastično snimljena zvuči bez veze i nervira te.
Pozdrav, Vasa P.S. Rekao bih da je voditelj zapravo čovek entuzijasta, draže mu je da razmišlja i priča o zvuku nego o matematici koja ga predstavlja. Meni to skroz OK. A fakat su mogli da se potrude da emisija o zvuku ima malo bolji zvuk (u nekim epizodama, im ai gde je OK). Mada opet – mala emisija na malom radiju... jebiga. Ima ludačkih gafova i na YT kanalu recordproductiondotkom ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-06-2018 at 04:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ovaj Rackovic je jako iskusan treba poslushati savete coveka.Ja sam razmishljao da sledece godine dam 1000e za nove monitore e sad mislim da bi radije poceo da prilagodjavam prostoriju da odvojim jedno 500 ili 700e za sobu.
Ja nisam uopshte znao za ovu emisiju vaso josh jednom hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zaglavljivanje kabla u inputu interfejsa! | Ngino | Computer Hardware | 4 | 25-12-2014 05:00 PM |
Kupujem dva SPDIF kabla | Mogli | Kupujem/trazim | 0 | 11-06-2014 01:31 PM |
Presek kabla | Mare_87 | Razno | 2 | 01-02-2013 12:11 PM |
Zujanje, brujanje kabla? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 01-02-2009 02:51 PM |