![]() |
Ne može to bez kabla
Zanimljiv Jućub kanal, prepun iznenađujućih stavova izrečenih od strane raznih sagovornika (a svi su ugledni delatnici iz oblasti proizvodnje zvuka i aparata za njegovu reprodukciju):
https://www.youtube.com/playlist?lis...QZ9bPkac0Y3cHB Pozdrav, Vasa |
Re: Ne može to bez kabla
Vaso ovo je odlichno
|
odslusah nekoliko intervjua, ima interesantnih tema i gostiju, nekih manje nekih vise, ali ubedljivo najjaci trenutak kad voditelj kaze Srdjanu mobi diku za kablove od 5000 evra metar, ovaj ga glea kao dal ste vi ljudi normalni - a ovaj mu odgovara - dobro, to je tvoje misljenje :D ...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Dobar kanal, ideja odlična... :thumbsup:
Mora Boki da hejtuje....sve ovo pripremiš, zoveš ovakve goste i svu priču.... čoveka ne znam ali voditelj deluje poprilično površno upućen u materiju... I onda to snimiš crknutim tosterom, uz čekić & dleto tehniku... Ali bi imao pravo svak' da kaže - 'a što vi vajni stručnjaci niste bolje uradili'...i bio bi u pravu...hehe, al ajd, eto veliki plus za ideju... :thumbsup: |
Mene je uvek zbunjivala ta audiofilska priča. Kapiram da u stalnoj jurnjavi za još boljim zvukom provedeš povelik deo vremena procenjujući i analizirajući zvuk, a ne slušajući muziku zbog muzike. I još osudiš sebe da slušaš samo fantastično snimljenu muziku, jer ona koja nije fantastično snimljena zvuči bez veze i nervira te.
Pozdrav, Vasa P.S. Rekao bih da je voditelj zapravo čovek entuzijasta, draže mu je da razmišlja i priča o zvuku nego o matematici koja ga predstavlja. Meni to skroz OK. A fakat su mogli da se potrude da emisija o zvuku ima malo bolji zvuk (u nekim epizodama, im ai gde je OK). Mada opet – mala emisija na malom radiju... jebiga. Ima ludačkih gafova i na YT kanalu recordproductiondotkom :) |
Ovaj Rackovic je jako iskusan treba poslushati savete coveka.Ja sam razmishljao da sledece godine dam 1000e za nove monitore e sad mislim da bi radije poceo da prilagodjavam prostoriju da odvojim jedno 500 ili 700e za sobu.
Ja nisam uopshte znao za ovu emisiju vaso josh jednom hvala.:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:36 PM. |