|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Evo jedan od mojih svježih radova, pa bacite uho i komentar ko želi:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Niko ništa...šteta
Možda bi bilo ipak bolje da sam pitao šta je kompresor ili EQ? Trentuno ne prodajem ništa, pa nemam pametnija posla nego okačiti traku, sorry Last edited by Goran B; 15-11-2015 at 05:39 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Dobro je, ali to znaš i sam
Pitanje je samo šta s tim? Odnosno, šta ti očekuješ od svoje muzike osim da je ponekad poneko pogleda na Jutjubu? Kada bi nam to rekao možda bi ti neko dao neki suvisao komentar. Do tada – muzika super zvuči, a video ima odlične kadrove i ofrlje montažu ![]() Pozdrav, Vasa
|
|
|
#4 |
|
Member
|
S obzirom da sam se bacio u primjenjenu muziku, i da veći broj kompozicija licenciram inostranim muzičkim bibliotekama, moja očekivanja idu u tom pravcu.
Video jeste sklopljen amaterski od strane entuzijaste čisto da ima neka pozadina i td. Btw. ovo nije moj primarani pravac u komponovanju ali s vremena na vrijeme malo odlutam, istražujem, eksperimentišem... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|