|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Thread o saturaciji natjerao me na na jedan novi topic. Naime radi se o famoznom Abbey Road..Od samog albuma do proizvoda koji se danas plasiraju na trznicu prvenstveno kako bi se dobila ostvarenja kao sto je navedeni uradak slavnih Bubica.
Sam kvalitet ili ne navedenog uradka vjerojatno ovisi o pojedinacnom pristupu svakog slusatelja ali mene interesiraju danasnji proizvodi koje plasira brend AR. Moze li se nesto dobiti upotrebom tih pluginova,vsti-a, u smislu negdasnjeg ''toplog''zvuka ili je sve prodavanje muda pod bubrege.I koliko je sve to vjerodostojnije od nekih drugih pluginova tipa waves,SSL....da ne nabrajam dalje |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves REDD Abbey Road | BlasterMaster | Audio Software | 14 | 15-04-2013 03:09 PM |
Buducnost Abbey Road-a neizvesna :( | Moritz | Razno | 0 | 15-11-2011 10:58 PM |
Abbey Road Studios - Online Mixing Service | Gianfranco | Razno | 1 | 20-09-2011 04:21 PM |
Native Instruments ABBEY ROAD | 70s DRUMS | alavuk | Audio Software | 3 | 23-03-2010 09:44 AM |
Izasla Chandler Limited i Abbey Road VST/AU verzija EMI TG12413 Limitera | belu | Audio Software | 30 | 28-02-2008 04:42 PM |