|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam problem sa pomenutim preampom. Nakon sto okrenem potenciometar ili pritisnem bilo kakve dugme na njemu pocinje da mi pucketa. Posle toga ga ugasim i novo ukljucim i sve radi dobro dok opet ne dodirnem neko dugme na njemu. Da li neko zna o cemu se radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam isti preamp čiji potenciometri krce kada se na njega nakupi prašina.Ja obično prvo stiskam dugmad na njemu pa onda pojačavam potenciometre.Prvo što mi pada na pamet je da proveriš struju,tj. da ga priključis na neku drugu utičnicu,možda i ispravljač ne šljaka,onda proveri audio kablove,ako i to ne upali odnesi ga kod majstora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir zvucne i preampa do 600? | seba04 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-06-2011 11:55 AM |
Mobile Pre MkII, Fast Track MkII, ili Delta 1010 LT | gagi.v | Computer Hardware | 13 | 15-04-2011 12:00 AM |
Dilema oko preampa?! | lakir | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 02-04-2009 07:57 PM |