|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Trenutno snimam preko motu 826 mk3 te ua la610 i gap 73. Pojavila mi se potreba za još barem dva kanala tj da imam konstatno 6 mikrofonskih predpojacala. Razmatram nekoliko opcija, pa me zanima mišljenje ostalih: Opcija 1: Zamijenit MOTU sa nekom kvalitetnijom karticom tipa RME ufx, RME ff 802 Antelope Zen, nesto od nove serije MOTU AVB ili nesto trece.. Opcija 2: Kupit premp sa AD konverzijom tipa Focusrite ISA 428 MKII pa onda na njega kopcat la610 i u motu. Opcija 3: neki drugi prijedlog... Uglavnom da napomenem da daw vrtim na windowsima i ne mislim to trenutno mijenjat i fw radi bez ikakvih problema. Snimam uglavnom tamburaše (mic ili direktono sa pick-upa) te klasicnu glazbu (mali sastavi gitare, violine, flaute isl). Znaci ukupna cijena je do nekih 2000 €, al to je stvarno plafon. Radje bi da potrosim 1000, pa ce bit jos nesto za jos neki mic. Najveci mi je problem zapravo da li se isplati mijenjat motu ili je razlika u konverziji minimalna naspram skupljih sprava tipa rme ili Antelope. Citam vec nekoliko dana razne forume i nije mi ni malo bas bistrije... Unaprijed hvala!!! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izbor zvucne kartice | Matoree | Computer Hardware | 7 | 08-07-2015 10:31 PM |
Pomoc oko odabira zvucne kartice | HelpMeBitch | Computer Hardware | 8 | 23-12-2014 10:19 AM |
Dve zvucne kartice | Petrenj | Computer Hardware | 9 | 13-04-2012 03:16 AM |
Odabir zvucne i preampa do 600? | seba04 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-06-2011 11:55 AM |
izbor zvucne kartice | liman021 | Computer Hardware | 2 | 08-05-2006 01:38 PM |