![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo stize mi zuti Bozo i NS10M. Nemam pojma previse o pojacalu osim da ova kombinacija dobro radi.
Moze li Boggy ili netko upucen napisati par detalja o pojacalu? Unaprijed hvala! ![]()
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Boggy odavno ne dolazi više na forum. Al da radi dobro, radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ni prodavac ne zna previse o pojacalu. Znam da nema nikakvih kontrola, nikakav trim, volumen ni nista? Snaga pretpostavljam 180 w po kanalu?
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
upali i ne sekiraj se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam tu kombinciju....to je pojacalo od Hypex modula, jednim od jeftinih hypexa, ali opet jako dobrozvucecim. meni Ono gura dynaudio bm15 ili ns10 I na oba radi odlicno, ali bash odlicno. Naravno ne pricamo o pojacalima klase bryston I slicno, ali ako je normalna cena, nema razmisljanja..... pre toga sam imao najbolje alesis studijsko pojacalo (matica 900), ali je sad prosviralo sve. Brzo, jasno, definisano, detaljno.... a na ns10 se tek vidi razlika, tek sa ovakvim pojacalom one pocinju da imaju smisla, a kad se teraju sa nekim hifi krsevima budu prilicno neprijatne I ruzne za slusanje
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bryston je preskup pogotovo jer je s ebaya, ponuda vecinom USA (postarina ovo ono) a s obzirom da mi je ovo sesti par monitora, nisam htio ne znam koliko trositi niti previse komplicirati. Htio sam uzeti te yamahe jednom da se upoznam sa zvukom istih i eto, kupio ih. Bozo je uletio negdje u pola cijene. Mogao sam uzeti neke od Yamaha p serije, idu jeftino po oglasima, ne znam u kakvom su stanju a koriste ih i poznati ljudi s ovim monitorima ali racunam to su sve ljudi koristili za razglas i u ko zna kakvom su stanju ta pojacala... Bozo je opet nekakav kvalitet, bar po kritikama. Prevrtio sam rumski forum i vidim da su svi zadovoljni, pa ne bi trebalo biti problema. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
kontrole na pojačalima nema. Jedino on/off.
Ulazi su XLR, a izlazi speakon. Bar na ovom kompletu koji je stajao kod mene u studiju. Snage ima dovoljno da iscepaš zvučnike, sumnjam da će ti zafaliti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
tako je, samo on/off prekidac....sanaga je 105w.8ohm 180 4ohm...... bacii na PM koja je cena, ako ne zelis javno
![]() Sigurno nisi pogresio, taj komplet vredi svaki euro
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znaci 105 w na 8 ohma. Jel imao tko problema s pregaranjem woofera ili tweetera? Za ove monitore preporucuje se puno veca snaga. ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 27-06-2015 at 02:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(Imam istu kombinaciju)
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BoZo 500 series u Resolution Magazinu ! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 09-08-2010 12:40 AM |
Bozo Electronics - Ni$ 27.10.2007. | sRce | Razno | 24 | 30-10-2007 12:17 PM |
BoZo A1802 pojacalo | Moritz | Monitoring | 25 | 01-10-2007 11:49 PM |