|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
tako je, samo on/off prekidac....sanaga je 105w.8ohm 180 4ohm...... bacii na PM koja je cena, ako ne zelis javno
![]() Sigurno nisi pogresio, taj komplet vredi svaki euro
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znaci 105 w na 8 ohma. Jel imao tko problema s pregaranjem woofera ili tweetera? Za ove monitore preporucuje se puno veca snaga. ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 27-06-2015 at 02:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
(Imam istu kombinaciju)
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Evo stigo Bozo. Sve spojeno, upaljen, nema nikakvog zvuka.
Pojacalo se grije ali ne izlazi zvuk. Gori crvena lampica? Jel to znak normalnog rada ili je crvena alarm nekakav? ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Vidim na slikama da treba zelena goriti?
Cim sam upalio je crveno svijetlo. ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Evo izgleda da je crveno svijetlo normalno, valjda ovisi od modela do modela.
Idem dalje, mozda je greska u speakon konekcijama, na ns10m idu gole zice pa da pogledam.. ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Evo radi sve! Do kabela je bilo!
![]() Na prvu, zamisljao sam zvuk drugacije, ljudi bi govorili NS10M su "telefon", los zvuk ... mislio sam bit ce ko prvi put kad sam upalio Mixcubes... Meni zvuci super, midlasti zvuk kakav volim (imam recimo i Adame a7, Dynaudio bm6a... sve mi to zvuci nekako mutno i ovo je bas sound kakav trazim)... ima dovoljno basa da se moze raditi, midrange cist, zvuce mi ko Mixcubes active u nekom midrangeu... Mislim ih kombinirati zajedno s Genelec 1031a ko glavno slusanje...mislim da bi to trebalo raditi odlicno za metal... uglavnom, ovo sto cujem na brzaka prezadovoljan... ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
to bre, dobrodosao u klub!
ja ih kombinujem sa BM15 pasivnim, ali uvek vise verujem yamahama kad su odnosi u pitanju...cak i kad je bass u pitanju...naravno nema tu nista ispod 70tak Hz, ali nivo basa se odlicno moze pogoditi na njima
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam recimo prvi put jasno cuo neke bas dionice koje nisam zamijetio prije ili neku dodatnu boju na recimo dobosu, a bas sam ih testirao s glazbom koja je miksana upravo na Yamahama...
Dobra je to ideja za pasivne, sad imam prostora za jos neke kombinacije, mozda neki jaci pasivni monitori, jedino nemam pojma di cu to sve postavljati... Cini mi se da mi dobro odgovaraju i u mom prostoru, ne idu toliko nisko da bi poceli stvarati probleme, nekako su optimalne. Uglavnom, nije to neka drasticna razlika kakvu sam ocekivao, ali daleko od onog uobicajenoga "zvuce uzasno, zato su dobri"... ne vidim sto ovdje zvuci uzasno, naprotiv... slusao sam ih na tise i zvuce super. Sutra cu malo odvrnuti da vidim kako se tu ponasaju... Ako na Yamahama nema nista ispod 70 hz, to je jos uvijek pedeset puta vise nego sto ima na laptop zvucnicima, iphonovima i desktop zvucnicima a na tome vecina danas i slusa glazbu hehehe pogotovo ovu metalnu koju ja radim... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 29-06-2015 at 10:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BoZo 500 series u Resolution Magazinu ! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 09-08-2010 12:40 AM |
Bozo Electronics - Ni$ 27.10.2007. | sRce | Razno | 24 | 30-10-2007 12:17 PM |
BoZo A1802 pojacalo | Moritz | Monitoring | 25 | 01-10-2007 11:49 PM |