|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ByXpHgy7YYg
jesam li ja jedini koji cuje da ovaj lik fal?a kao svinja??? kaze ova sve je bilo u tonu ![]() i u hrvatskoj svi pricaju kao uuu ovaj je uuuuuuvvvvvaaaauuuu ps: za one koji ne dobro ne cuju najgori falsevi su na:0:21,0:23,1:13 pjeva totalno krivi ton,1:17,1:26-uzas,1:30,1:36, zapravo cijelo ga vrijeme cujem off-key.. a ovo gore je najgore.. sto se događa sa glazbenom industrijom??sve gore i gore!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ma da... ovo je tako užasno da se prosto pitam kako su ostavili ovaj klip na internetu...
![]() Kakvo trolovanje, ne verujem... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
mislim nije on toliko los,ima i puuuno gorih,ali nije ni blizu onome sto bi trebalo bit. Last edited by telefon; 06-02-2015 at 09:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro, ima "frljoka"...dosta... ali generalno ideja je tu, cenim da je to takmičenje amatera i tako...a za tu svrhu je prilično vredno pa?nje. Ajd' trema i to ali lik peva dosta dobro...!
E sad , ?to je sad popularno da mu?ki imaju glasiće i da stenju dok pevaju...ali dobro...to je drugo... ![]()
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
bez greske i to.... ![]() kazes ti ima frljoka ali ideja je tu... pa nije show "the ideja" nego "the voice" ![]() Last edited by telefon; 06-02-2015 at 09:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Toliko su ljudi navikli na razne "Melodyne"...pa ovako "na živo" sve smeta...
![]() Meni se i dopada kad čujem nešto "loosy", malo da skrene sa ovog steriliteta danas...
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
i adel falsira i to poprilicno pa je opet vrhunski vokal
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ali Adel je vrh, dobila je nagrade itd itd, "kako smeš da kažeš da falšira - nemaš pojma!"
![]() Cenim da niko od svetskih legendi nikada nije imao nastup gde falšira "kao svinja"... Strašno je šta pojedinci očekuju od live performansa, a pogotovu od polu-amatera. Počinje ozbiljno da mi se gadi balkanski mentalitet. - neozbiljan muzičar
Last edited by wladymeer; 07-02-2015 at 03:00 PM. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
nevidim uopce tu problem..?? baš balkanci toleriraju malo previse... zamisli da u simfonijskom neki instrument falša kao ovaj lik?? ja ovo ne mogu slusat,kao adele uz duzno postovanje...(osobni stav) a mrzim cak i Beatlese.... boli me k...budimo realni... na albumima su im svi instrumenti rastimani i sve je fals i bubnjar se raspada (anti muzika)...isto kao onome dylan-u..Meni nije jasno kako je to nekome dobro(VEEElikoj vecini) meni je sve to tesko smece.... cijenim bacha,mozarta,charlie parkera,methenya,holdswortha,stravinskog,zappu,mil es davisa,ovi su mi prvi dosli napamet...ima ih jos mnogo.. a ovi dylani i rolling stonesi zelim im da se nikada nisu ni rodili... Last edited by telefon; 07-02-2015 at 07:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
D/A and A/D | Digital Show and Tell | NIelectroy | Audio Produkcija - Osnove | 11 | 23-07-2017 02:08 PM |
Jon Stewart - The Daily Show | ProkDu | Razno | 0 | 26-10-2009 12:52 PM |
Ganci show:-))) | master29 | Razno | 10 | 11-09-2008 04:48 PM |
Show me what You got bubnjar | Max | Pricaonica | 15 | 27-05-2008 11:20 PM |