![]() |
The Voice show
https://www.youtube.com/watch?v=ByXpHgy7YYg
jesam li ja jedini koji cuje da ovaj lik fal?a kao svinja??? kaze ova sve je bilo u tonu:shock: i u hrvatskoj svi pricaju kao uuu ovaj je uuuuuuvvvvvaaaauuuu ps: za one koji ne dobro ne cuju najgori falsevi su na:0:21,0:23,1:13 pjeva totalno krivi ton,1:17,1:26-uzas,1:30,1:36, zapravo cijelo ga vrijeme cujem off-key.. a ovo gore je najgore.. sto se događa sa glazbenom industrijom??sve gore i gore!!! |
Re: The Voice show
Ma da... ovo je tako užasno da se prosto pitam kako su ostavili ovaj klip na internetu... :rolleyes:
Kakvo trolovanje, ne verujem... |
Quote:
mislim nije on toliko los,ima i puuuno gorih,ali nije ni blizu onome sto bi trebalo bit. |
Pa dobro, ima "frljoka"...dosta... ali generalno ideja je tu, cenim da je to takmičenje amatera i tako...a za tu svrhu je prilično vredno pa?nje. Ajd' trema i to ali lik peva dosta dobro...!
E sad , ?to je sad popularno da mu?ki imaju glasiće i da stenju dok pevaju...ali dobro...to je drugo...:banghead: |
Quote:
bez greske i to....:banghead: kazes ti ima frljoka ali ideja je tu... pa nije show "the ideja" nego "the voice" :) |
Toliko su ljudi navikli na razne "Melodyne"...pa ovako "na živo" sve smeta...:)
Meni se i dopada kad čujem nešto "loosy", malo da skrene sa ovog steriliteta danas... |
Quote:
|
i adel falsira i to poprilicno pa je opet vrhunski vokal :)
|
Ali Adel je vrh, dobila je nagrade itd itd, "kako smeš da kažeš da falšira - nemaš pojma!" :rolleyes:
Cenim da niko od svetskih legendi nikada nije imao nastup gde falšira "kao svinja"... Strašno je šta pojedinci očekuju od live performansa, a pogotovu od polu-amatera. Počinje ozbiljno da mi se gadi balkanski mentalitet. - neozbiljan muzičar |
Quote:
nevidim uopce tu problem..?? baš balkanci toleriraju malo previse... zamisli da u simfonijskom neki instrument falša kao ovaj lik?? ja ovo ne mogu slusat,kao adele uz duzno postovanje...(osobni stav) a mrzim cak i Beatlese.... boli me k...budimo realni... na albumima su im svi instrumenti rastimani i sve je fals i bubnjar se raspada (anti muzika)...isto kao onome dylan-u..Meni nije jasno kako je to nekome dobro(VEEElikoj vecini) meni je sve to tesko smece.... cijenim bacha,mozarta,charlie parkera,methenya,holdswortha,stravinskog,zappu,mil es davisa,ovi su mi prvi dosli napamet...ima ih jos mnogo.. a ovi dylani i rolling stonesi zelim im da se nikada nisu ni rodili... |
All times are GMT +1. The time now is 08:13 AM. |