| 
 | |||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  30-03-2014, 12:55 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 
				 |  Vek audio interfejsa 

Ne znam da li je neko razmi?ljao o tome koliko dugo treba zadr?ati neki interfejs i da li ga uop?te treba menjati zbog nekog eventualnog "radnog veka"? Konkretno, imam RME FF400 skoro 6 godina i prezadovoljan sam, ali me pla?i da mo?da nekad ne zaka?e nepopravljivo. I onda naravno ne mogu da izvučem od njega ni dinara. E sad, zvuči pokvareno, ali samo sam iskren, ako ga u nekom roku prodam, mo?da me ta sudbina ne zadesi. Mo?da je razmi?ljanje glupo i nepotrebno, ali me ba? zanima da li neko ima ikakav stav o tome. Hvala unapred svima.   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Modifikacije audio interfejsa "Black Lion" | digital | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 24-07-2012 12:33 AM | 
| Trilema oko izbora interfejsa ;) | malisha | Computer Hardware | 17 | 29-11-2011 02:56 AM | 
| Najava novih presonus VSL interfejsa | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 26-07-2011 06:18 PM | 
| Dilema u vezi audio interfejsa :S | Jan | Computer Hardware | 19 | 19-09-2010 05:28 PM | 
| Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 04:12 PM |