|
Video editing (produkcija) Ovdje mozete diskutovati o svemu vezanom za Video prokuciju (montazu, editing)... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prvi put radim sa nekim ozbiljnijim formatom u Premiere-u i imam sledeći problem: u media browser-u lepo prepozna XDCAM-EX ali kad ih importujem nema slike samo zvuka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uvuci ti to, blago meni, u Pr CC, pa ako tamo neće, e onda mo'? reći da ima? problem.
![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
probao vegas ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Probao, i Vegas i Edius... Oba hoće. Vegas koristio ranije ali sam se odvikao malo od njegovog intefejsa i celog pristupa... Mada, odličan je za brzinske stvari a i NewBlueFx Titler pro nije za bacanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
beoh u gu?vi i nikako da napi?em... instalirao ProCC/ChingLiu i sve radi ok, odnosno normalno prepoznaje format i ima sliku...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Naopaki wave u Premiere-tu | Igor | Video editing (produkcija) | 8 | 21-09-2013 03:02 AM |
Prvi sajt sa demo snimcima VST instrumenata: myVST.com | Djanswer | Audio Software | 46 | 20-03-2010 07:32 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |