|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Sa VST-ima se dru?im dosta godina, ?to ne znači da sam muzičar, ali u?ivam praveći instrumentalnu muziku koja se sviđa verovatno najvi?e meni. Na Jamendu sam sam postavio neke moje stvari: http://www.jamendo.com/en/album/10926?refuid=220766 Sajt myVST.com je počeo sa radom pre nekoliko meseci. ?elja mi je da na nov način pribli?im, odnosno skratim vreme odabira (download, instal,...) i da se već u ranoj fazi odlučimo koji Free VST instrument ?elimo da koristimo. ?ta mislite o tome i da li imate neki savet? http://www.myvst.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Mozda tebi jeste najzanimljivija, ali mislim da ce se svide i drugima. Meni je recimo sasvim ok
![]() Sajt je zanimljiv, video sam ga skoro, ali sam skroz zaboravio da postujem link ovde. Moze biti koristan u nekim situacijama, posebno kada postoji pristup internetu, a nisi na kompjuteru na kome se radi. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
lepi trekovi i dobar sajt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala,
Lako mi je da uzvratim jer mi se sviđa to ?to sam čuo i video. Stavio bih jednu stvar na sajt, ako se sla?e?. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Sto se mene tice, postavljaj sta ti volja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
samo napred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Bravo, preneo si emocije na mene sa svojom muzikom
![]() prva i poslednja su mi naj, ali dobre su i ostale Originalno, sa smislom .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
svaka ti se dala i dobila na vreme za ovaj sajt !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Super ti je muzka, svaka čast
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST Gudačkih instrumenata | Nestisljivi Fluid | Audio Software | 11 | 22-03-2010 03:50 PM |
snimanje instrumenata | stefdza90 | Tutorijali | 1 | 23-04-2006 01:59 AM |
iznajmljivanje instrumenata | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 03:58 PM |
Sta definitivno preporucujete od VST instrumenata? | Defragment | Audio Software | 9 | 28-01-2005 10:27 AM |
pravljenje VST instrumenata | nixylive | Audio Software | 24 | 08-11-2004 08:51 AM |