|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Koji od ovih mikrofona je povoljan i dovoljno kvalitetan? Čini mi se da je ovaj izuzetno dobar: http://imageshack.us/a/img542/3327/71xy.png
?eleo bih da u pesmama imam razne zvukove iz okoline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Taj maudio je dosta mator model, ali nije toliko loš...
Imaš savremenije sprave koje imaju bolja rešenja u smislu memorije, sa aktuelnim karticama i slično... Tascam Zoom Ove ćeš lako naći kod domaćih distributera, cena ne treba da je veća nego što je u švabiji...možda 5 do 10 € preko, ali ni cent više! Insistiraj na tome pri kupovini...! Može se pogde naći i neki Marantz ili Sony, no uglavnom su dosta ozbiljnije i skuplje sprave... P.S. Ispravio sam naslov...
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Imam jednu ambiciju. Želim da postavim (stereo) mikrofone na mesto zvučnika u velikim slušalicama. Sa takvim snimačem - na glavi - šetao bih se svuda.
Očekujem da ću za izvesno vreme pribaviti dobre semplove i deonice za pozadinu i efekte pesama. Nadam se da sklapanje takve ''opreme'' neće biti veliki problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A koji su to konkretno zvuci iz tvoje okoline koji su toliko autentični i drugačiji da se ne mogu simulirati, na primer, efektima iz Digital Juice-ove SFX kolekcije? Ili BBC-jeve? Ili... ... ... ...
Ukoliko već nisi, toplo ti preporučujem da pogledaš film Vima Vendersa, Lisabonska priča. U njemu ćeš videti kako se snimaju ambijentalni zvuci za filmsku traku, što je ujedno i procedura kada bi isti trebalo da završe na bilo kom nosaču zvuka.
vidju bre Last edited by Igor; 02-08-2013 at 10:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
To bi eventualno imalo smisla za video produkciju...jesam malo džangrizav...ali ljude ni muzika ne zanima na dovoljno ozbiljnom nivou, a tek ne takvi efekti u istoj....
...Pre bi nekoga interesovalo da sve to montiraš na glavu i šetaš polu-ili skroz go...i to da bude spot...uz neke što bazičnije repetitivne oscilatore... ![]() ...no, to sam samo džangrizavi ja... Poz'
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ako ti nije problem, mo?e? li pronaći neki link tog filma? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Taj M-Audio je imao stravičnih problema sa baterijom i zaobiđi ga u ?irokom luku.
+ zastario je.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mobilni DAW-Samplestation ? | diviner | Predlozi i sugestije | 9 | 05-01-2013 05:34 PM |
mobilni desktop vs laptop | OFF | Computer Hardware | 10 | 07-04-2012 10:15 AM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |