|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ehej cao sinoc sam napravio malu glupost i veliki problem(pijan) instalirao windows suit(odela za xp).no problem mi je nastao sto je system sve zamenio crnom umesto bele pa i fontovi ostali crni.jako zajebana situacija a ja u projektima do gushe..svaki windowsov explorer je crne boje,znaci mrakaca zeshca ali ima par programa koji mogu da pomognu podignesh studio one i koristish njegov explorer.aj ako neko zna neku foru..najlakshe je oboriti system ali meni to nikako neigra ulogu u ovakoj situaciji..bilo kakav savet je dobrodoshao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nema leka poceo sam da prebacujem podatke uz pomoc studio one..tema moze da se brishe..sory..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superoperater
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
zar ti ne radi system restore? xp pravi skoro svaki dan restore "tacku"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uspeo sam da reshim.display propertis i nabadaj u mracnom kontrolnom boxu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Savet .. | spartakus | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 01-04-2013 06:00 PM |
savet za vokal | milanCHE | Computer Hardware | 4 | 09-05-2007 09:19 AM |
LIQUID MIX savet! | Klarinetista | Computer Hardware | 3 | 04-02-2007 05:30 PM |
Savet za Marshall | dawid | Gitarska Produkcija | 11 | 02-01-2007 12:22 AM |
Savet od strucnjaka | Zwerko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 04-12-2005 05:22 PM |