|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Moj drug,inace pevach,me danima moli da mu se raspitam za neku "spravicu" za zive nastupe.po onome sto sam ja otprilike skontao,trebalo bi mu nesto da mu "postedi"glas a i ostatak opreme(kaze da je cesto toliko iznuren prethodnim svirkama,da na sledecoj mora zesce da pojaca svoj(mikrofonski)kanal na mixeru,jer jednostavno nema vise snage u glasu,a sve to opet u zavisnosti od prostora gde radi moze da pravi druge probleme(rizik od mikrofonije i sl.stvari))
dolazi u obzir i sprava koja u sebi osim dinamicke obrade ima i neki efekt procesor,ali pretpostavljam da bi trebalo da ima analogni izlaz,jer sa njom dalje u lancu ulazi na mikrofonski ulaz u mixer dakle,sta da preporucim coveku?mislim da ga zanima nesto cenovnog ranga od oko 350-400e pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
DigiTech vokalni procesori u Mitrosu - svakako da ima boljih, ali Mitros ih barem uvek ima na lageru (nema naručivanja, čekanja po šest i više meseci). Mislim da trenutno imaju nešto na formu Vx400 i Vocal 300, možda i starije modele ili baš te - ne znam.
http://www.digitech.com/products/vocal300.htm http://www.digitech.com/products/vx400.htm ![]() ![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nista nece bolje postedeti glas tvom drugu od korektnih muzicara koji ga 'prate'. Drugo, 'zdrava' snaga, kvalitetno pojacalo, sa dobrom rezervom snage, kao i dooobar monitoring, mnogo ce vise pomoci od neke zujalice sa solidnim reverbom, ili ne daj boze echom, i kompresorcicem
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vokal | Boombass | Tutorijali | 5 | 05-05-2009 07:51 PM |
Vokal i Reverb | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 45 | 27-03-2005 10:45 PM |
Vokal | Ad Fines | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 18-06-2004 01:34 AM |