|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
prvo da pozdravim sve na forumu, posto mi je ovo prvi post i naravno da zatrazim pomoc... naime pre nekog vremena sam resio da predjem na pro tools, pa sam kupio power mac g5
1.8 ghz dual 2 gb ram 160 gb hdd digidesign 002 rack reinstalirao sistem i instalirao pro tools 8le, neke free plug-in/ove sve radi kako treba, medjutim instalirao sam i guitar rig 3 i bfd2, oba kao stand alone rade perfektno, bez ikakvih problema, ali kada ih pozovem iz pro tulsa tu nastaje sum, pucketanje i zavrsava se sa porukom da je preopterecen cpu ili da je pukla veza izmedju interfejsa i softvera, pogledao sam par snimaka na youtubu cackao oko playback engine-a, dobio rezultate ali ne zadovoljavajuce. sta da radim, svaki savet je dobrodosao. hvala svima unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
kupi jaču mašinu. ako ti na najvećem bufferu i podešavanju playback enginea ne radi kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opa Pro Tools 9 ! | Jan | Audio Software | 165 | 19-04-2011 02:27 PM |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |