|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Sta da mu radim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pređe? na Win 7 64 bit i podeblja? RAM-e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ne pomaze svaki put, jer je Windows izuzetno sposoban da napuni sta god mu stavis i koliko god memorije imao...
![]() Ali za sprecavanje ulaska "u crveno" i vratolomnog drljanja po disku... pomaze cleanmem ("navijen" na pet minuta), ne treba da se kupuje, besplatna verzija radi sasvim dobro... barem meni. ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Meni inace i surfanje moze da zauzme 6GB ram-a, samo treba da pootvaram puno tabova, i nekoliko chrome/firefox prozora (ja masinu ne gasim mesecima)... i eto veselja... nikakvi VST mi ne trebaju... Tako da je memory management u Win i dalje prilicno skroman, te ova "bedasta" aplikacija (navijena na tajmer ![]() ![]() EDIT: A to sto (zacetnik threada) nije bio jasan kada je postavio pitanje je problem njegove komunikacije sa ljudima, gde valjda ocekuje da mu mi citamo misli, i da tacno znamo sta se NJEMU desilo... ali dobro, to nije retka pojava na forumima, te sam to uspesno odignorisao... i zapoceo pricu koja je mene zuljala, bez obzira da li zacetnik threada pita za svoj tablet koji radi pod androidom...... kako bih ja to mogao znati!? ![]()
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-07-2012 at 05:44 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Pretpostavio sam cete pitati za verzije softvera ali ih nisam naveo jer ih vecina koristi...win 7(64),cubase 5...sve narodno.... memorija:Kingston Hyper X Genesis 8GB 2 X 4GB DDR3 1600MHZ Dual Channel Memory Kit. U konkretnom projektu su trilian,bartery 2,stylus rmx,chris hein horns... bio je i collossus ali sam njega medju prvima izbegao jer kod njega vec pocelo sa doticnim obavestenjem.
Last edited by mladjastojanovic; 10-07-2012 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Probao sam Clean Mem i nista... pise da od 8gb koristi 3.5gb a pri ucitavanju drugog kita na battery-ju opet isto,physical memory is getting low. Mislim da sam vec instalirao i jBridge,verzija 1.2 ili tako nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
To ema nikakve veze sa memorijom,nego sa baterijem verovatno koristis verziju 2,kod mene isto to napise pri ucitavanju samog projekta,ja ga izignorisem i on dalje radi sasvim normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mega USB memory stick !! | DaBear | Razno | 4 | 04-04-2012 10:53 PM |
Make Windows 7 and Vista 32-bit (x86) Support More Than 4GB Memory | branoy | Audio Software | 16 | 15-10-2009 03:41 AM |
Virtual memory na SCSI HD-u | paki | Computer Hardware | 10 | 29-06-2007 10:48 AM |
XP & dual memory motherboard pitanje | Igor | Computer Hardware | 2 | 19-02-2004 03:50 PM |