|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobar dan. Imam jedno pitanje za one koji mogu tačno da odgovore. Da li nemačka firma Thomann.de isporučuje robu u Srbiju ? Ovo me zanima zbog nabavke opreme i instrumenata koje ne mogu da nabavim u onih nekoliko prodavnica u Srbiji. Hvala, pozdrav. MisterBig
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kakva su iskustva s ovim isporukama ? Jel tačno da sti?e u roku od 7 do 10 dana ? Koliko će da udare da?bine oni na carini ?
Jedno konkretno pitanje. Gledam ovu gitaru u jednoj domaćoj prodavnici: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...bony-Gld-Hdwe/ Ista stvar kod Thomanna: http://www.thomann.de/de/epiphone_le...stom_black.htm Hoću li proći jeftinije ako ovo naručim od Thomanna ? Koliko bi da?bine na carini bile u ovom konkretnom slučaju ? Hvala, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jes da nisam iz srb nego iz cg, ali kapiram da nema neke bitne razlike. Narucivao sam vise puta i sve ok. Thomann je fantastican dealer!
P.S. jedino ti preporucujem da uzmes preko racuna neke firme (recimo prijatelja koji ima registrovanu firmu), jer se nasi carinici zbunjuju iz nekog razloga kako da ti naplate pdv i carinu kao fizickom licu pa tako duze traje procedura.. Dakle platis to sto si naumio, tj platis 19% manje od cijene sa sajta jer ti njemci skinu svoj pdv jer nisi EU sistem placanja + 40e za dhl.. Kad stigne roba i fakturisu na carini, ostatak das prijatelju da uplati preko racuna i istog trena podignes opremu..
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E, da... Ispane sve oko 2% skuplje nego sto pise na thomann-u na engleskom jeziku + 40e za dhl na kraju..
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
E, da jos jednom
![]() Da, stvari stignu za 3 do 7 dana ovamo, to nije problem.. Sto je do njih to je brzo.. Al dok ovi nasi srede papirologije prodje jos 10tak dana minimum ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam koliko je jeftinije,proveri kolika je carina na instrumente, i koliko ce da naplate uslugu speditera da to zavrsi sa carinicima, ako nemas nekog u spediterskoj firmi...a moje preporuke idu music store professional-u, doduse,nisam narucivao za ovde,nego za DE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Narucivao sam i sa music store-a
![]() Sve je POTPUNO isto, ali je radnja generalno malo skuplja nego thomann.. A carina je nekad 3, nekad 5% (tu lupaju kako koji carinik je u smjeni valjda, ali nikad vise od 5%) od one cijene bez 19% pdv-a, makar u CG je tako... Raspisah se, nisam odavno ![]() Pozz
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ok,hvala za tip za Thomann-a. A samo nek se pazi za tu uslugu speditera,jednom sam porucivao jedan par cipela, i klepili su me za to,jer su bile preko 70 eura...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovorima. Dobro je ako preuzimam robu za 20 dana, od dana starta nabavke. Bolje i tako nego nikako. Jel neko iz Srbije možda naručivao gitare preko Thomanna u poslednjih godinu dana ? Težina ove gitare u isporuci je oko 7 kg, ako to nešto znači ? Kakva su iskustva ? Pozdrav.
Last edited by MisterBig; 22-05-2012 at 01:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uvoznici Ibaneza za Srbiju | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 18-11-2011 01:18 PM |
Lokacija Thomann-a u Londonu | supersonic | Pricaonica | 7 | 04-05-2010 10:12 AM |
Shiping iz Amerike za Srbiju? | Jan | Razno | 14 | 21-10-2009 01:39 AM |
Thomann | Inovative_kg | Razno | 43 | 21-02-2009 04:59 AM |
Thomann - GB vs. DE | puRe | Razno | 42 | 07-11-2008 12:13 PM |