|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dal je imao neko neka iskustva?
Elem, popalio sam se da kupim Infinity SM225, za mnogo mnogo smesne pare mogu da se nadju u USA tipa 100-200$ za par! A to su koliko me secanje sluzi jako dobre kutije (slusao sam ih kod prijatelja u Skoplju, i u odnosu na Tannoy System 600 su mi se jako vise dopadale, u cemu se i on slagao, i dan danas se secam zvuka tih kutija), mislim da su hi-fi, ali su cesto koriscene kao main speakers, cak ako me secanje dobro sluzi u Trag-u su ih koristili, i mislim da ih jos uvek imaju.Sasvim sam slucajno naisao na cene na netu trazeci dotican model. Elem, imam poverljivog coveka u USA koji bi ih kupio tamo, ali koliko bi kostao shipping do Srbije i da li je to moguce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
kostalo bi koliko je paket veliki i tezak.Imas shipping calculator- uneses dimenzije,tezinu pa izracunas:
http://ircalc.usps.gov/default.aspx?...ngle&CID=12313 https://wwwapps.ups.com/ctc/request http://fedex.com/ratefinder/home ...i naravno kad unosis dimezije racunaj baar 5cm vise sa svake strane za zastitu ....da ne bude posle leleee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kako ide sa carinama? Nesto sam citao, treba se stavi faktura, treba ovo-ono, plasim se da me ne oderu na carini za velike kutije, ili jos gore da uzmu da otvaraju zvucnike shrafcigerom da traze kokain, heroin ![]() Last edited by Jan; 18-10-2009 at 11:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
e sad carina...to bolje da zoves i pitas ih(ako znaju
![]() Last edited by player; 18-10-2009 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Obavezno neka ti posalje preko USPS (drzavne postanske sluzbe), a ne preko UPS/Fedex jer ovi potonji kad stigne kod nas onda traze da im doplatis cca 100 evra zato sto za tebe predaju papire za carinu itd, a posta to ne radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@RockStudio: Preko USPS sam i mislio da je najbolje, da vidim sa njim sta i kako i onda cu se ovde obratiti za dalje instrukcije... Jebi ga Infinity SM 85 koje sam isto slusao kostaju 50-70$, meni nije jasno otkud to tako jeftino, SM 225 do 200$!, a ovde po nasim oglasima za SM 125 traze po 500-600 E, vise se isplati uzeti 225-icu u USA i poslati je ovamo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
sad pre koji mesec sam uzimao bass preko ebaya.
fedex economy me je koshtao oko 400 eura (dok je za Cro oko 190) :/ plus carina 1% i ja sam mislio da ce carina biti ludnica, ali ispade 1%.. da ga 'bem. btw, shto ne snimi fotelju ono veche? pusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da je (i pored tips od Playera) potrebno zabacit Grah (sulj'pa) pa videtji sta i kako te cheka kad "to" dodje na kapiju Srbije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da cu odustati od toga, mozda ne odustanem u nekoj buducnosti od Infinity kutija, ali za sad imam varijantu za ovaj Revox BX350 i to u Srbiji, samo da mi se javi neko sa iskustvom sa njima...Video sam da na vintageaudio kostaju cak 950 E, a ja ih ovde imam za jako male pare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() .....sorry svima za off al' setio se ovo i moooram da vam ispricam... u isto neko vreme ove price gore malo pre novogodisnjih praznika posalo sam torbu(doduse jeste bila poveca) sa garderobom,poklonima za decu,prijatelje..sitnice.....djavo me terao da posaljem avionom da bi pre stiglo.....bilo je dosta stvari ali ne i neka ogromna vrednost(mozda $500-$600).....Prvi pokusaj da se podigne sa carine bezuspesan,ljudi koji su trebali da podignu (a 90km su od BG) vratili se kuci ![]() ![]() ![]() Udavio sam SORRY Last edited by player; 18-10-2009 at 07:42 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|