|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam opciju da uzmem ovu spravicu za relativno malo novca...medjutim nista ne znam o njoj sem U2be.com
![]() A interesuju me misljenja onih koji su ovo "dirnuli" svojom rukom, valja li cemu ili ne?? Da li je kupovina ovog samo bacanje novca, i ako jeste zasto? Nadam se da ima neko ko je koristio ovo.... Hvala i pozdrav, Kapo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Na forumu vec imas komentare i ocjene ponosnih vlasnika. Procesljaj malo vise.
Ono sto je mozda vaznije da znas je da je interfejs FireWire povezivanja a da bi pravilno radio treba ti FW adapter sa tzv. Texas Instruments chipsetom. Potrazi nesto i o tome! Inace, dosta dobar interfejs! http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Jedna od najprodavanijih fw karti! Gooodinama se proizvodi i jo? je aktuelan model! To je skoro kao da pita? za Jaffa keks...
![]() Tačno je da je TC "probirljiv" kada je u pitanju čipset na FW karti, ali nije neophodno da to mora isključivo da bude Texas instr... Kod FW uop?te, ako ima? nekoga ko radi sa komponentama za PC, uzme? 5 različitih karti sa VIA-om i zabada? ih redom... ![]() U svakom slučaju , kao ?to reče čika Ngino, proče?ljaj forum i net. Pozdrav!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam recimo sa TC CKonnekt 8 imao neresiv problem zbog FW chipa tako da pripazi. Ali, to bi trebao da je jako dobar interfejs.
I MOTU ima sad slicnih resenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
PCI FW kartica resava problem jednostavno, samo pronadji negde neku sa kojom ce da radi. Texas Instruments chipovi na kartici su se pokazali kao pouzdani, ali siguran sam da ima jos neki proizvodjac chipova koji se moze upotrebiti (NEC na primer). Integrisan FW sa VIA chipom ume da bude bubicav, sve zavisi od serije.
Moje licno misljenje je da je TC vrlo los sto se tice podrske za win7, dosta sam se namucio dok sam naterao TC KONNEKT 48 karticu da proradi. za PoCoa i da ne pricam. Ne znam da li i ova pati od iste bolesti - sto ne mora uopste da znaci.
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Izgleda da sam ja ima srece, posto mi TC Electronic Impact Twin odlicno i bez ''texasa'' i nije bilo nikakvih probelma sa win 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
I kod mene TC Konnekt 24 D radi bez ikakvih problema na integrisanom fire wire sa compa(Asus ploča P7P55D Extrem), a za Konnekt 6,ne znam...
![]() |
#10 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Evo OVDE clanak na SOSu, koji je kao neki review ove kartice, pa procitaj.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-10-2012 at 06:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem - TC Desktop Konnekt 6 | jimitom | Computer Hardware | 5 | 11-01-2012 11:57 AM |
:: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 22-09-2008 12:02 AM |