|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
poku?ati ću ?to kraće: Konnekt 6 imam već vi?e od godinu dana i radio mi je bez ikakvih problema sve dok nisam reinstalirao windowse. Dakle i prije kao i sada koristim win 7 x64. Nakon reinstalacije windowsa i instalacije drivera (istih kao i prije), kada upalim komp nemam zvuka. Tek nakon ?to ga restartam jo? jednom, zvuk se pojavi. Drugo rje?enje je da spojim Tc na power adapter, pa onda nakon paljenja kompa izvučem i vratim fw kabel. Isti problem ima i jedan lik na tc forumu ali ni on nema rje?enje. Molim vas, nemojte mi re ći da mi je problem u firewireu mo?da i da trebam kupiti TI chipset fw. Imam VIA karticu i Konnekt 6 mi je radio besprijekorno godinu dana. Dakle problem bi trebao biti softverske naravi. Unaprijed hvala na bilo kakvim prijedlozima.. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
instaliraj 2.4 drajvere i neces da imas problema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
alavuk,
hvala ti na pomoći, instalirao sam stare drivere i izgleda da sve funkcionira kao prije. Hvala tisuću puta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
nema problema , imam na poslu doticnu kartu , pa sam pretpostavio da je to problem ... slobodno se sad update-uj na 2.5 ali preko njegovog kontrol panela !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Kada idem na update preko TC Control panela, ka?e mi da postoji novija verzija (2.5 naravno) i samo mi otvori TC stranicu za dld drivera. Ne apdejta se sam.. ne vidim koja bi razlika bila u instalaciji na taj način.. ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
onda update-uj "rucno"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC Konnekt 24d osx problem | IK | Computer Hardware | 5 | 18-12-2009 12:17 AM |
Desktop ili laptop? | Danny Lou | Razno | 5 | 29-09-2009 02:26 PM |
Tonelab Se/Le/Desktop | Griffith White | Gitarska Produkcija | 3 | 27-09-2009 03:36 PM |
:: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 22-09-2008 12:02 AM |