|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam zvucnu kartu m audio firewire 410
povezao bih behringer ultramizer pro kao master efekat. Da li je to moguce bez mixera, ako jeste kako da povezem to. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Linijski izlaz karte spojiš sa linijskim ulazom uredjaja. Zatim linijski izlaz uredjaja povežeš sa ulazom na karti. Tako za dva kanala, levi i desni. Vodi računa da pravilno rutuješ konekcije u DAW-u. Dakle da ne preslušavaš i izlaz sa karte i ulaz na karti (povratak sa uređaja) istovremeno, jer će verovatno doći do "mikrofonije" , već samo slušaš povratak sa uređaja (da bi čuo šta radiš na istom).
Sam uređaj, po mom dubokom ubeđenju, neće napraviti ništa što se ne može dobiti...pa i najgorim master plugin-om, a verovatno će i dodatno uniziti kvalitet...bilo čega što prodje kroz njega. No, to je samo moje ubeđenje. Poz'
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
probao sam to ali dobijam kontra efekat. sprava reaguje na input signalu u cubase na outputu kao i bez sprave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
dobro ti rece Bockie.. nisi dobro povezao, ili rutovao izlaze ulaze.
program master mix na 3/4 out-na ultramizer-to NE SLUSAS ultramizer na ulaz 1/2-na snimanje stereo na kartici monitorises SAMO ulaz 1/2 preko izlaza 1/2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Uopće to nemoj ni radit. Dodatne DA/AD konverzije i to radi Behringer sprave u lancu... Uf uf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
tacno greska. prodajem spravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoć oko povezivanja | wladymeer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-06-2011 09:01 AM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |