|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Neznam dali sam u pravom odeljku foruma ali potrebna mi je mala pomoć oko ličnog projekta. Naime treba mi ?enski glas da snimi jednu rečenicu . Rečenica glasi:
"More luck next time" ili "better luck next time" , sve jedno je . trebalo bi da zvuči malo vi?e sexy i dinamično. Bio bih zahvala ako bi neko mogao oko ovoga da mi pomogne po?to lično nemam nikakvu opremu za snimanje. Mislim da zahtev nije veliki, 5 minuta posla. Ili ako znate gde bih moga na netu da nadjem dobar text to speach program, vst ili slično koji bi mo?da mogao ovo da izvede. ![]() Unapred se izvinjavam ako sam u pogre?nom kutku foruma ili ako kr?im neka pravila. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imaš oglasnu sekciju, pa probaj tamo i navedi koliko bi platio za to.
I sama operacija krajnika traje oko 5 do 7 minuta, pa košta ovde oko 400€...! Oprema za tu operaciju košta mnogo više...i fakulteta 10 godina i prakse... Nije težak posao, slažem se, ali ne volim tu podcenjivačku terminologiju "to je 5 minuta"... ...ako je tako, uradi sam. Ovo je izašlo iz mene i realno sam kivan na neke druge zbog ovog aršina, ali imaš na foumu jednu devojku koja je baš pre dan - dva rekla da se BAŠ time bavi i ostavila je mail adresu, pa pročešljaj... Poz'
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
nadji na soundcludu devojke koje kace akapele i dele ih ..ima ih dosta ..kad nadjes devojku koja ti se svidja(ili vise njih) posalji joj poruku i ako je zainteresovana posalji instrumental ili kako se god dogovorite
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala za odgovor cAAc, toga se nisam setio. Pronacicu vec nekog, bacio sam se u potragu po?to nije mnogo hitno.
![]() Hvala i moderatoru "Big Bockie" takođe, ali sve je to meni poznato i bez obja?njavanja istorije bolesti ![]() pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pre neku nedelju sam ovde na rumskom video post devojke koja u svom postu kaze da se bavi snimanjem main,back vokala,otisao sam na njen sajt i ono sto sam cuo tamo je vise nego pristojno,al' da me ubijes ako mogu da se setim gde se taj post nalazi.Mozda neko od moderatora moze da ti pomogne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drake-ov glas ?Kako dobiti ovaj efekat ? | ugljesa | Razno | 1 | 17-10-2010 09:06 AM |
ExperimentalBaby-Cujes li moj glas | gorjan | Promocija radova | 8 | 23-07-2009 10:47 PM |
gitara-bubanj-bass-glas | nenad | Promocija radova | 1 | 03-04-2009 03:34 AM |
Daj glas... | Digital Cave | Promocija radova | 14 | 07-10-2006 07:38 PM |
Glas sli?an instrumentu... | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 17-10-2004 01:06 PM |