Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-02-2012, 01:48 PM   #1
Danche
Junior Member

Default ?enski glas

Neznam dali sam u pravom odeljku foruma ali potrebna mi je mala pomoć oko ličnog projekta. Naime treba mi ?enski glas da snimi jednu rečenicu . Rečenica glasi:

"More luck next time" ili "better luck next time" , sve jedno je .

trebalo bi da zvuči malo vi?e sexy i dinamično.

Bio bih zahvala ako bi neko mogao oko ovoga da mi pomogne po?to lično nemam nikakvu opremu za snimanje. Mislim da zahtev nije veliki, 5 minuta posla.

Ili ako znate gde bih moga na netu da nadjem dobar text to speach program, vst ili slično koji bi mo?da mogao ovo da izvede.

Unapred se izvinjavam ako sam u pogre?nom kutku foruma ili ako kr?im neka pravila.

Hvala
Danche is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2012, 04:32 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: ?enski glas

Imaš oglasnu sekciju, pa probaj tamo i navedi koliko bi platio za to.

I sama operacija krajnika traje oko 5 do 7 minuta, pa košta ovde oko 400€...! Oprema za tu operaciju košta mnogo više...i fakulteta 10 godina i prakse...

Nije težak posao, slažem se, ali ne volim tu podcenjivačku terminologiju "to je 5 minuta"... ...ako je tako, uradi sam.

Ovo je izašlo iz mene i realno sam kivan na neke druge zbog ovog aršina, ali imaš na foumu jednu devojku koja je baš pre dan - dva rekla da se BAŠ time bavi i ostavila je mail adresu, pa pročešljaj...

Poz'

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 15-02-2012, 04:39 PM   #3
cAAc
Banned

nadji na soundcludu devojke koje kace akapele i dele ih ..ima ih dosta ..kad nadjes devojku koja ti se svidja(ili vise njih) posalji joj poruku i ako je zainteresovana posalji instrumental ili kako se god dogovorite
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2012, 05:03 PM   #4
Danche
Junior Member

Hvala za odgovor cAAc, toga se nisam setio. Pronacicu vec nekog, bacio sam se u potragu po?to nije mnogo hitno.

Hvala i moderatoru "Big Bockie" takođe, ali sve je to meni poznato i bez obja?njavanja istorije bolesti . A da je u pitanju profesionalni projekat sigurno bi se odmah zaputio u neki studio umesto da tra?im alternativno re?enje na internetu...

pozdrav!
Danche is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2012, 06:03 PM   #5
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Pre neku nedelju sam ovde na rumskom video post devojke koja u svom postu kaze da se bavi snimanjem main,back vokala,otisao sam na njen sajt i ono sto sam cuo tamo je vise nego pristojno,al' da me ubijes ako mogu da se setim gde se taj post nalazi.Mozda neko od moderatora moze da ti pomogne.
disco violence is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules