![]() |
?enski glas
Neznam dali sam u pravom odeljku foruma ali potrebna mi je mala pomoć oko ličnog projekta. Naime treba mi ?enski glas da snimi jednu rečenicu . Rečenica glasi:
"More luck next time" ili "better luck next time" , sve jedno je . trebalo bi da zvuči malo vi?e sexy i dinamično. Bio bih zahvala ako bi neko mogao oko ovoga da mi pomogne po?to lično nemam nikakvu opremu za snimanje. Mislim da zahtev nije veliki, 5 minuta posla. Ili ako znate gde bih moga na netu da nadjem dobar text to speach program, vst ili slično koji bi mo?da mogao ovo da izvede. :confused: Unapred se izvinjavam ako sam u pogre?nom kutku foruma ili ako kr?im neka pravila. Hvala :mrgreen: |
Re: ?enski glas
Imaš oglasnu sekciju, pa probaj tamo i navedi koliko bi platio za to.
I sama operacija krajnika traje oko 5 do 7 minuta, pa košta ovde oko 400€...! Oprema za tu operaciju košta mnogo više...i fakulteta 10 godina i prakse... Nije težak posao, slažem se, ali ne volim tu podcenjivačku terminologiju "to je 5 minuta"... ...ako je tako, uradi sam. Ovo je izašlo iz mene i realno sam kivan na neke druge zbog ovog aršina, ali imaš na foumu jednu devojku koja je baš pre dan - dva rekla da se BAŠ time bavi i ostavila je mail adresu, pa pročešljaj... Poz' |
nadji na soundcludu devojke koje kace akapele i dele ih ..ima ih dosta ..kad nadjes devojku koja ti se svidja(ili vise njih) posalji joj poruku i ako je zainteresovana posalji instrumental ili kako se god dogovorite
|
Hvala za odgovor cAAc, toga se nisam setio. Pronacicu vec nekog, bacio sam se u potragu po?to nije mnogo hitno. :)
Hvala i moderatoru "Big Bockie" takođe, ali sve je to meni poznato i bez obja?njavanja istorije bolesti :D . A da je u pitanju profesionalni projekat sigurno bi se odmah zaputio u neki studio umesto da tra?im alternativno re?enje na internetu... pozdrav! :) |
Pre neku nedelju sam ovde na rumskom video post devojke koja u svom postu kaze da se bavi snimanjem main,back vokala,otisao sam na njen sajt i ono sto sam cuo tamo je vise nego pristojno,al' da me ubijes ako mogu da se setim gde se taj post nalazi.Mozda neko od moderatora moze da ti pomogne.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:29 AM. |